Anita BESNA KAO RIS ZBOG MAJKE: Radi isto što i prošle godine Nije bila spremna za ovaj UDARAC - Matora ne može da je smiri

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 16:48

Anita BESNA KAO RIS ZBOG MAJKE: "Radi isto što i prošle godine" Nije bila spremna za ovaj UDARAC - Matora ne može da je smiri

Ova reakcija ju je iznenadila.

Anita Stanojlović danas proslavlja rođendan u "Eliti".

Zadrugarka se razočarala kada je shvatila da joj majka nije poslala rođendansku čestitku. Ona je pobesnela jer je istu stvar uradila i prethodne godine. Jovana Tomić Matora je pokušala da je smiri, ali joj nije pošlo za rukom.

- Ne mogu da verujem da nema mamine čestitke, isto radi što i prošle godine - rekla je Anita besna jer joj mama nije ništa poslala.

- Ne kapiram što mi sada nije poslala čestitku - ljuta je bila Anita.

- Polako, videćemo - tešila ju je Matora.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.