Angelina je UNAKAZILA troje dece Roditelji Anite i Matore na tapetu - Ovo je tragedija, GOMILA IDIOTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 14:50

"Angelina je UNAKAZILA troje dece" Roditelji Anite i Matore na tapetu - Ovo je tragedija, GOMILA IDIOTA

Noć u "Eliti" je bila prepuna dešavanja. Jovana i Anita podigle su veliku prašinu oko sebe, a klupko odnosa se polako raspetljava.

Prethodnu noć u rijalitiju "Elita" obeležile su emisije "Vanredno ubacivanje" i " Pitanja novinara".

Voditeljka Ana Radulović je na samom startu ugostila u svom studiju novog učesnika "Elite" Aleksu Erskog.

- Već sam imao iskustva sa rijalitijem i govoriću svoj jezik, jer je ovo moja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zemlja. Bavim se aktivnim rvanjem. Odlučio sam se za malu promenu i učestvovao sam u jedom rijalitiju u Bugarskoj i pobedio. Moja supruga je državljanka Bugarske i njihova šampionka. Spreman sam za ovu psihičku igru i na te sposobnosti se oslanjam - predstavio se Aleksa a voditeljka je predstavila i novu učesnicu "Elite", Aleksinu suprugu Elicu.

- Upoznali smo se na rvanju, on je bio na pripremama u Bugarskoj, tamo smo se sreli. Oko tri godine smo zajedno, šest meseci u braku. Ne znam šta da očekujem, ja kažem da sam spremna za sebe. Sigurna sam u njegovu ljubav 100 odsto - rekla je Elica.

Nakon predstavljanja u studiju Aleksa i Elica su se uputili u Belu kuću gde su se predstavili i takmičarima Elite, svojim budućim cimerima.

Nakon toga je počela emisija "Pitanja novinara", a prvo pitanje je novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio Jovani Tomić Matoroj.

- Da li smatraš da Anita još uvek nije bila iskrena prema tebi kada je u pitanju njen odnos sa Mateom Car - upitao je Darko.

- Sigurno ima mnogo toga čega nije priznala, da smo napolju ona bi meni sve priznala, ali ovde je dosta tajanstvena, ona sigurno ima dosta stvari da raspravi sa Mateom. Još uvek smo u braku ali ja to ne osećam, pokušavam da je ne gledam kao ženu, kad dođe taj papir za razvod, ja sam je zamolila da ga potpiše. Trebaju njih dve da popričaju, sigurno imaju o čemu, snosim svoj deo krivice ali ono što ona radi svaki dan je grozno. Ona krije istinu tako što brzo priča, ne zna da se snađe u trenutku, mora da ima osećaj za takve stvari, iz nje izvire zloba, jako je kvarna i pakosna. Ali ja samo želim da se spusti ta tenzija i da me ne čačka više - rekla je Matora.

- Njoj je bilo bitnije da se čuje sa švalerkom nego da uživa na svadbi, tu je toliko detalja koji su ukazivali na to, ja non-stop o tome razmišljam, ona je na svadbi sve proračunato uradila, bitnije joj je bilo da upali lajv, pa neki izgovori kao nisam držala telefon u ruci. Ona je isterala sve moje prijatelje napolje, očigledno nismo svi isti, svako ima neki svoj stepen pokvarenosti u sebi, više mi ništa nije validno šta ona priča. Volela bih da imam moć da je izbacim sad odavde, odmah bih to uradila -dodala je Matora, a nakon toga otkrila kako je njena porodica reagovala na brak sa Anitom.

- Da. Ja nisam mogla da verujem, zvala me je mama i rekla da dođemo na ručak, ja kažem Aniti da idemo. To je bilo posle venčanja, oni nikako nisu bili za to, to je bilo zvanje, pretnje, zvali su i drugog brata i da će da se odreknu ako odem. Pokušali su na sve načine da spreče tu svadbu. Molili su me da budem sa njom, nikakav problem, ali da ne bude te svadbe. Moj brat je totalno drugačiji, imao je neku situaciju pa se okrenuo Bogu i tako dalje. Bio je surov prema Aniti, nazvao je nekim imenom i sve, ali se i on raznežio i rekao je da će preko svega preći i da što se njega tiče da će moći da dovede dete kod njega, jer ima i kuću i dvorište... Tamara mi je u jednoj situaciji rekla da su jako potrešeni i da je on plakao. Sedeo je sve vreme napolju, nije hteo da sedi sa nama. Ušao je uplakan, ne znam gde je on to čuo, gledao ili video. Moji nemaju internet u kući, ni intrenet, ni tablet. Izvadio je Aniti one ljute paprike belolučene, kao čuo je da voli to. Nije hteo čak ni da sedne, ja pred svojim ocem ćutim, nemam šta ja da pričam i da se busam. Pitao je odakle je, da je čuo nešto iz drugog sela. Tvrdio je da to nije tako. On se raspitao i sa majčine i sa očeve strane i na kraju joj je rekao da šta god da treba da je tu. Nije hteo posle da se pozdravi sa mnom, sada kada sam ulazila isto nije hteo, to me boli. Smatra da sam se prodala ovde. Ja sam rekla da ulazim zbog Anitine i moje budućnosti. Desila mi se još neka situacija, pa su i tada bili razočarani u mene. Nije mi najbolje stanje u kući, trudim se najviše zbog njih i meni stoji da ne budem agresivna, jer im taj stres ne treba. Nesrećni su. Mama je odvela Anitu u moju sobu, netaknuto je sve, imam i Dalilino pismo, nisam ni znala da to imam. Prošle godine mi nisu pružili podršku, ali su mi sada prvi put pružili podršku posle toliko godina - plakala je Matora.

Matora je nakon toga progovorila o odnosu sa Anitinom majkom Angelinom za koju je istakla da nije htela da čuva Anitinog sina, Alekseja, dok joj nisu dali novac.

- Anita je brisala poruke sa majkom to mi je bilo jako čudno, ona ima problema kod kuće, pa se istresa na Anitu, ona je meni rekla da je Anita zlo i da ne želi nikome dobro. Ona menja priču pa hoće da uđe u rijaliti, ona je u dugovima do guše, ima kredite i onda ona ide i tuži a nema hleba da jede. Eto, ja ću da joj dam pare - ne mora ni da me tuži. Ta žena je bila kod mene kući u svim emisijama sam je hvalila, uvek sam joj davala pare ako joj zavali. Očigledno me je gledala kao zlatnu koku i zato je bila dobra prema meni toliko, ona samo pravi loše svojoj ćerki ovim tužbama i drugim stvarima. Radila me je na budalu: da ideš da tužiš neke moje drugare, ona nije htela da uzme Alekseja kad smo ulazili, da joj nismo dali pare ne bi ga ni prihvatila. Nju kad god taj dečko iz zatvora iznervira ona oplete po Aniti sve najgore joj govori, još traži da se plati njenom bratu što je izbačen sa vojne akademije - rekla je Matora.

Matora je nakon toga u razgovoru sa svojim prijateljima otkrila da je Anitina majka tužila njenog oca koji je bio u zatvoru jer nije plaćao alimentaciju, a onda je Matora uporedila Angelinu sa Miljanom Kulić.

Kočnice između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović polako ali sigurno popuštaju. Naime, njih dvoje su sinoć zaplesali u kući odabranih ispred svojih prijatelja.

Nakon kraće pauze Anita Stanojlović je odgovorila na pitanje novinara. Naime, ona je za prekid braka sa Matorom okrivila Mateu Car.

- Bolje sam, trenutno ne osećam da treba da se borim. Nekako mi je sad lakše, ja sam odlučila da više sa ljudima neću provoditi vreme, sama sam sa sobom, maltretiraju me ljudi, polivaju mi krevet. Ja ću pričati ono što je istina sa moje strane, ja ću stajati iza svojih reči. Mene ne zanima šta priča Matea, meni je Matorina ljubav mnogo značila, ja još uvek nisam odustala od nje. Ako se nastavi ovakav odnos, to će se verovatno smanjiti. Pored Alekseja mi je najbitnija, ona je za mene još uvek porodica. Mene ne boli šta god da mi kaže, jedino me povredila što mi je braću psovala, ja nju uopšte neću dirati jer to ona nije to zaslužila. Bolje da kažem sve pa šta bude da bude, nisam verovala da je ta devojka napolju toliko pokvarena, da je spremna da priča neisitine -rekla je Anita pa otkrila da li je okrivala Mateu za razvod sa Matorom.

- Zajedno smo to uradile, ali sam ja pre svega uništila Matorin život, kao što je i ona uništila naš zajednički - rekla je Anita.

Anita je potom progovorila o tome da li vidi Žanu Đorđević kao pretnju jer su Matora i ona ponovo bliske, da bi nakon toga progovorila o svom odnosu sa majkom Angelinom.

- Ona je izljubomorisala zbog njenog dečka. Mislila je da se ja njemu sviđam, ona je Jovani punila glavu zbog svega. Meni je bio plan da prodišem kad izađem odavde, da živim zajedno sa Aleksejem, sami nas dvoje napolju. Ona mi je pretila da će svedočiti protiv mene da bi mi uzeli dete na sudu, plakala sam dan i noć. Uvek sam ja sama sa sobom sve rešavala, nikad mi nije pomagala ni oko čega. Moj brat Mladen joj je bio omiljen, on je bio ponos porodice, mene toliko nije toliko fermala. Kad sam postala popularna odnos se malo promenio na bolje, mislila je da ću je izvući iz dugova, tražila je pare za Alekseja. Nije joj bilo dovoljno 500 evra mesečno, nikad nije bila zahvalna. Braću je uvek opravdavala, meni je uvek stvarala najveći pritisak, da moram sve na leđima da nosim - rekla je ona.

Marko Đedović je potom ustao i prokomentarisao ponašanje Anitine majke Angeline.

- Nešto mi sad ostavi utisak...Vrlo jedna tradicionalna porodica, počevši od ovog sa babom i sa dedom, pa im je čudno što je Jovana na slavi, a nije im čudno što im je kuća puna idiota i ološa. Kada me pitaju zašto ne bih voleo da radim kao socijalni radnik, evo zbog čega... Ne kažem ja da si ti kriva, ja o njoj pričam. Čuli smo na koji se način ponašaju prema okruženju, deci, bivšim supružnicima. Ovo je tragedija jednog društva! Pa ta očigledno nije normalna, ne može čovek zdravog razuma da izgovori. Taj dečko je u zatvoru, pa onda ona devojci svoje ćerke traži patike za njega. Ona je unakazila troje dece, ona se jadna unakažena i rodila. Što se tiče tužbi, ja bih joj dao 30 dinara, za svo troje dece... To je gomila idiota, ja da ti kažem, ne dao Bog u komšiluku, a ne u kuću. Ako je Matorin otac saznao sve ovo što je Anita pričala, malo je čovek plakao, trebao je više da plače! Ovo mi je utisak večeri. Nije ona mogla, jadna, ni bolja da bude. Ona je u odnosu na ovo što sam čuo, u odnosu na to što joj se dešavalo, negde i pribrana. Ne znači da nekog takvog treba trpeti, budalu kad vidiš, skloniš se. Kažem, ona je ispala možda i okej u odnosu na ovo sve što čujemo - rekao je Marko.

Usledilo je pitanje za Aneli Ahmić, koja je progovorila o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Super sam, ne mogu reći da mi je nedostajao, imala sam vremena da razmišljam, nedostaje mi da pričamo i ležimo, emocije nisu prejake kao što su bile, gase se emocije sa obe strane, sa moje strane se nije totalno sve ugasilo, malo mi je teže što ne pričamo, ne grlimo se, on je jedina osoba sa kojom bi ja ovde mogla da se zagrlim, ne bih dozvolila više nikome da mi se približi sem njega, 3 meseca nije baš mali period, sve sam mu do sad rekla kao i on meni, krivo mi je što sam preterala kad sam mu psovala ženu, osećam se krivom ali osećam da i on nije trebao meni neke reči uputiti. Verujem da ćemo porazgovarati bar u prolazu u narednom periodu. Još uvek smo povređeni, treba da prođe neko vreme za razgovor, izbegavam da pričam o tome šta me je povredilo, da ne bi došlo do sukoba. Čudno je eto što je to sve puklo, moglo je svašta lepo da se desi, emocije su bile sve veće i veće i onda se desila ta druga krajnost, ono što nisam želela. To odsustvo iz Elite mi je bilo čudno, on mi je delovao tako osamljen, kao da sam mu ja falila, mislila sam da se posvađao sa nekim, ali nije - rekla je Ahmićeva.

Nakon Aneli je i Janjuš ustao kako bi dao svoj sud o svemu.

- Biću jako iskren večeras. Kaže da je već prolazi i da je manje, kod mene je veće... Radi se o odnosu koji je za mene jedan od najposebnijih, radi se o devojci koja mi je postala najdraža. Kada sakupim sve svoje bivše devojke, radi se o njoj koja mi je posebna, a da mi nije bila posebna, boleo bi me ku**c šta je rekla i ko je šta rekao. Radi se o osobi koja je meni ovde bila sve! Ne pričam ti ja ljubavni odnos, to je nešto najmanje, ne intresuje me, pričam o odnosu mene i nje. Ja kada je zagrlim, taj zagrljaj nema cenu i tada mi daje neku ozbiljnu energiju, motiv i volju za boravak u ovom prostoru sa ozbiljnim teletabisima, čast izuzecima. Ja sam to video i pronašao u njoj, tako da, od kad ne pričamo, ja sam još emotivniji bio prema njoj - rekao je Janjuš.

U jednom momentu je došlo do sukoba između Nenada Aleksića Ša i Danke Grujić. Kako takimčari kažu, Danka je sve vreme provocirala Ša i pojedine takmičarke, što je Nenada izneriviralo.

- Ne mogu da se istaknu ni na jedan način... Gledaj, u ovom rijalitiju najviše žene prete. Ja sam joj davao hranu od kako je ušla. Naš konflikt datira od kad sam počeo da se učestalije družim sa Aneli i Mionom. Nisam ja neka frajerčina, ali sam itekako primetio koliko me žena gleda i na koji način. Malo pre kad je Miona rekla Šanu da ućuti, Milica je pomislila da je njoj rekla, nebitno, i onda se okreće i kaže Milici za Mionu kao: "Rekla je da si mongoloid". Bukvalno Miona reč nije rekla - rekao je Ša.

Usledilo je pitanje za Miljanu Kulić o njenom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Više ne želim nikakvu komunikaciju sa njim, najbolje mi je tako za moje mentalno zdravlje. Tu sreće nema, niti budućnosti, u svakoj sezoni sam diskvalifikovana zbog njega. On je meni pravio haos, svađala sam se sa majkom zbog njega, osećam kajanje i grižu savest zbog svega, vidim da su nekome procenti u glavi. Sve redom provocira, hteo je da me posvađa sa Matorom, izobličen sav je rekao Matoroj sve šta sam ja rekla. Muva se sa svakom devojkom u kući, rekao je da sam tražila njegovog Zolandera, stavlja mi ruku na polni organ, znači nemam više komentara. Lejdi mi ništa nije skrivila, on je za sve kriv, kao i za Anitu što je gledao - rekla je Miljana.

Nakon razgovora sa Miljanom Kulić, Darko je pozvao  Lazara Čolića Zolu kako bi sa njim porazgovarao o Miljaninom izlaganju.

- Nisam imao reakciju večeras zato što je 95 odsto stvari koje je rekla je slagala. Nisam hteo da demantujem, jer su sutra uveče nominacije, želim da čujem svačije mišljenje. Želim da upoznam neke ljude još više, da vidim njihovo rezonovanje, od pojedinih ljudi inteligenciju i da vidim koliko glupih ljudi ima. Moja prednost jeste je to što sam multiplejer, a u to šta ću ja da se transformišem zavisi od osobe koja je preko puta - rekao je Zola.

- Ona je u toj situaciji je bila emotivni manipulator, jer je pokušala da mi nabije kompleks, a ja se nisam primio na to kada ona pokaže sebe da sam ja njoj ne znam ti ni ja šta uradio. Te priče više ne prolaze kod mene, to plakanje, čupanje... Ja kada sam došao prvi put, pogubio sam se, desio mi se život i naučio sam da sam sebi treba da budem na prvom mestu... U svakom smislu me remeti da budem dobar. Ne dozvoljava mi da komentarišem kako ja želim, da se ponašam kako ja mislim da treba. Čak i da me boli ona stvar za nju, šta se sve izdešavalo između nas i šta smo sve prošli! Ona mene ne treba ništa da pita, ali joj kažem danas: "Meni je najmanji blam da tebe šta pitam ovde", možda je to nenormalno posle svega, ali sam najopušteniji. Ona je naučila sa mnom, kada me pogleda sa ovim očima i ostalo - rekao je Zola.

Predstavnica sedme sile potom je porazgovarala sa Samirom Ramovićem o njegovom ponašanju i emocijama koje gaji prema Mileni Kačavendi.

- Shvatio sam da je u nekim svojim postupcima odaljavam od sebe, ali neke stvari ne može da zna niko od ovih ukućana, niti konkretno vi, koje ja znam i koje sam ja video kada smo blizu i kada pričamo i kada ja konkretno razgovaram o svojim osećanjima u detalje bukvalno. Ja vidim taj sjaj u očima i taj osmeh. Rekao sam da sam daleko od ovoga razmišljao da može ovde da se desi, mislio sam da ne mogu ovde da sretnem osobu koja ne može da me privuče na taj način. U početku je sve bilo zezanje i šala, posle je otišlo dalje i onda posle ja pričam sebi: "Šta će ti ovo budalo jedna?" - rekao je Ramović.

- On je mene doveo do polu nervnog sloma, jer ne mogu da razumem da se izjasniš s jedne strane, kako je rekao: "Nisam ja blesav, imam dovoljno godina da mogu da se kontrolišem", a onda iz nedelje u nedelju radi stvari za koje sam ja rekla da mi ne odgovaraju. Ja sam upravo govorila o tome da meni to ne treba, da mi ne treba ništa od ovakvih priča. Samir je nekoliko puta rekao da bi sve bilo drugačije napolju, a onda kaže da je ovakav i napolju. Govorio je u nekim trenucima: "Šta očekujete vi od mene, da skačem za stolom?", kao da mu je neko rekao da leti kao Betmen. Ponašanje i ono što izgovara mu se apsolutno razlikuje. Ne može on da poredi moj odnos sa ukućanima koji nisu izjavili emocije prema meni. Ništa je ne očekujem, ali ne možeš da mi objasniš posle tri meseca i da mi pričaš da nemaš svest da si u rijalitiju i da uradiš sve potpuno drugačije. Ja postavim onda prosto pitanje njemu: "Šta radiš napolju?". Počinje ozbiljno da me nervira, jer on kaže: "Neću ja dalje, shvatio sam sve, ali ja očekujem da mi kažeš nešto", pa me pita da li mi je isti kao ostali ukućani, apsolutno jeste. Ja mu nisam obećala da ću jesti sa njim posle rijalitija pečene veverice u Crnoj Gori. Ne želim da mi dolazi do kreveta i da mi želi laku noć i ostalo. Njegova narav i njegovi stavovi su jedno, ne želim da odgovaram i da komentarišem. On mi priđe u diskoteci, ja gledam pravo, on mi kaže: "Znam šta misliš kada gledaš pravo". Ja apsolutno mislim da je on isti ovakav i napolju. Čoveče, pa ti si ušao u rijaliti, a ne u parlament. Okej, nismo svi isti, ali meni ovo ne odgovara. Sve što on kaže meni, to je čulo dva miliona, figurativno, gledaoca. Nema tu spontanog i internog odnosa između nas. Ja sam u nekom od intervjua rekla da bih volela da ga vidim i da se družimo napolju. Ovakav čovek ne može mene da zadrži ni da ima. Meni ne treba nikakav Betmen ni obezbeđenje, ali mi ne treba ni limunada i boza. Ne možeš da ustaneš i da pevaš Lakićevoj supruzi za rođendan, jer je meni Lakić rekao da sam ku**a, ali u šarenom papiriću ili u oblandi - rekla je Milena.

- Shvatio sam o čemu priča, ja sam sva ova dešavanja drugačije doživeo. Takav sam da nisam mogao u suštini promenim neke stvari i da se naštelujem na taj neki rijaliti režim. Moja namera je bila da postupam po svojim nekim moralnim načelima, po kojima postupam napolju - pričao je Samir.

 Teodora Delić odlučila je u jednom momentu da prekine odnos sa Bebicom.

- Bio je drugačiji pre nego što me je smuvao, sad se više ne trudi, samo kaže "ćao". On je meni obećavao kule i gradov,e da će da smrša vamo-tamo, a sad mi govori: "Šta te briga, ješću koliko hoću". Pričali smo mi o tome, ali shvatila sam da on ne može da se promeni. Ja sam ugašena pored njega, sve vreme sedim, nisam raspoložena, na žurci ne igram, nisam srećna sa njim. Ja više nemam ni želju da radim na tom odnosu. Dižem ruke, ohladila sam se i to je to. Evo sad raskidam sa njim. Ne verujem mu neke stvari, pogotovo što priča da ima 24 stanova, probala sam sa njim, ne ide, ne dopada mi se, ne želim da budem sa njim, sad je definitivno kraj. Sad se smeje. Sve demantuje svojim postupcima - rekla je Teodora.

- To traje već par dana, ne mogu da zaspim ceo dan, meni smeta to što misli da je Bogom dana, nervira me to od samog početka, sad mi je prekipelo i završavam i ja sa njom. Ja nemam ni jedan stan ima moj tata, neću nikome da dokazujem ko sam i šta sam. Ja Teodori ne verujem ništa, ja se sa kumom nisam svađao, sad sam opet sam mogu da se družim sa kim god hoću. Miljana ima svoje mišljenje, ali non-stop priča samo laži - dodao je Bebica.

Nakon emisije, Odabrani su opleli po Danki Grujić koja je sve vreme provocirala za stolom Nenada Aleksića Ša.

- Ona meni kao govori: "Imam ja napolju jake ljude, pazi se" ja rekoh da samo mogu da dodju da mi popu*e, ona je izgleda preljubomorna na Mionu, nemam drugo objašnjenje. Ona je rekla u studiju da sam najlepši dečko u Eliti - rekao je Ša.

Samir Ramović u jednom momentu je seo u pušionicu sa Milenom Kačavendom i Žanom Omniom, te je tom prilikom nastavio razgovor o svom odnosu sa Kačavendom.

U ranim jutarnjim satima, Miljana Kulić je prolila reku suza u razgovoru sa Urošem Stanićem o Zoli.

- Samo nalazi izgovore, kao nije hteo da dođe u bolnicu... Ja iz šok sobe kada me je pozvao se digla, vesela i srećna, a on to zna zato i manipuliše sa mnom, a opet s druge strane kajem se što sam ovom čoveku (Bebici) sve ovo uradila. Sve sam izgubila, sve, polivala rođenu majku zbog njega, sve sam ostavila zbog njega. Ucenjuje me: "Daj pare tom i tom, doći ću kod tebe", odemo kod njegovog prijatelja dva dana, treći dan pobegne. Nije me pozvao dve godine da me pita: "Kako si?" - plakala je Miljana.

- On možda ne zna da voli, nije imao tu očinsku figuru - rekao je Uroš, a onda mu je Miljana šapnula nešto za Anitu, te se Stanić nadovezao:

- Ma nije on voleo Anitu, tebi je sve radio u inat - dodao je Uroš.

- Plakao je kao malo dete zbog Anite, skakao iz kreveta. Anita je sve vreme bila sa Markom, on sa mnom i sve vreme je zove i okreću se. Ljubimo se na blic za pivom kod Drveta. Stignu mafini, on sedne ispod trema i plače, suza suzu stiže, baca mafine da ga ne vide od sramote, pa mi kaže: "Plačem jer moram da se vratim u odnos sa tobom" - rekla je Miljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.