Aneli je SVE SLAGALA - Oglasila se KLJUČNA ŽENA iz Asminovog života: Tvrdnjama RAZORILA Ahmićevu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 15:44

"Aneli je SVE SLAGALA" - Oglasila se KLJUČNA ŽENA iz Asminovog života: Tvrdnjama RAZORILA Ahmićevu

Ona je ispričala svoju stranu priče.

U novom izdanju emisije ShowBliz, gost je bila kontraverzna rijaliti učesnica Ermina Pašović.

Ermina je u svom gostovanju otkrila šok detalje direktno iz Sarajeva, a vezane za aktuelnu učesnicu Aneli Ahmić.

Pašovićeva je otkrila da poznaje Asmina Durdžića, te da ona ima informaciju da je on Aneli ostavio mnogo pre ulaska u vezu sa Stanijom Dobrojević.

- Poznajem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Asmina. On je malo lud, ali je dobar čovek. Svakome bi pomogao. Moja najbolja prijateljica je i njegova, a kada je Aneli ušla u rijaliti sa svojom tužnom pričom odmah sam pitala da li je to istina - rekla je ona.

A post shared by Ermi Ermina Pasovic (@ermina_pasovic)

- Dobila sam odgovor “Ma jok, laže sve! Asmin ju je ostavio još odavno, pre Stanije”. Ona je iskoristila priču jer drugačije ne bi ni ušla u rijaliti. Kad sam videla da pred detetom plače, srce mi je puklo! - pričala je Ermina u emisiji ShowBliz.

- I njoj i Siti je važna samo popularnost, A Sita se predstavlja kao sestra koja je štiti, a u stvari ju je najviše us*ala! O njima dvema sam baš svašta čula! Sve ću vam ispričati, a prva je počela Sita kada mi je vređala dete! - bila je besna Pašovićeva koja je u emisiji otkrila šok informacije o Aneli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.