Aneli dobila SUDBONOSNI POZIV, produkcija joj saopštila definitivnu odluku - tiče se NJENE PORODICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 04:03

Aneli dobila SUDBONOSNI POZIV, produkcija joj saopštila definitivnu odluku - tiče se NJENE PORODICE

Aneli i Janjuš ne uspevaju da pronađu zajednički jezik i rešenje za njihove probleme, kojih je iz dana u dan sve više, a noć u "Eliti" otkrila je još jedan detalj koji neće promaći budnom auditorijumu...

Veza Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša danima je na klimavim nogama, a Ahmićeva uveliko razmišlja da spakuje stvari i napusti rehab, gde inače boravi sa Janjušem.

Dok Aneli njega optužuje za sopstvenu propast, on je više puta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naglasio da je za sva vremena završio sa njom i da joj se neće više vraćati, međutim, kako je već poznato, Janjuš nije neko ko čvrsto stoji iza svojih reči i stavova, pa je tako Aneli lako uspela da ga vrati i natera da pogazi svoje obećanje.

Drvo mudrosti je u toku noći pozvalo Aneli, te joj je tom prilikom saopštilo da će imati poziv sa svojom sestrom, Sitom Ahmić.

Nakon tajnog razgovora, Aneli je odmah pohitala ka Marku Đedoviću.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.