Aneli SATERANA u ćošak - Učesnici saopštili ISTINU o njenoj vezi sa Janjušem: Ovo mu radi IZA LEĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 15:54

Aneli SATERANA u ćošak - Učesnici saopštili ISTINU o njenoj vezi sa Janjušem: Ovo mu radi IZA LEĐA

Učesnici su komentarisali Anelin odnos sa Janjušem i pred svima otkrili šta im je zadrugarka pričala.

Prošle noći takmičari rijalitija ,,Elita" komentarisali su odnos Aneli Ahmić i Bore Terzić, budući da su na Janjuševe oči imali bliski kontakt.

Poznato je da je Bora pipao Aneli, što je Janjušu zasmetalo kada je saznao, te se prošle noći komentarisalo u Beloj kući da li je to opravdano.

Miljana Kulić iznela je mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Aneline emocije prema Janjušu nisu iskrene.

- Miona mene kapira i kapiramo se, Aneli uopšte nije u fazonu da flertuje sa nekim. Terza tek, on je takav po prirodi, jeste pogrešno i apsolutno se slažem sa Janjušem, ljudi će prenositi jedni drugima, mi smo lake mete koji smo tu dugo. Novim učesnicima je najlakše da provuku sebe kroz tu neku priču, mi moramo da se pazimo. Ja znam kakva je Miona ona to ne bi dozvolila, ona vodi računa, ja bih ispizdeo, mislim da bi odreagovao na način na koji niko ne želi - rekao je Ša.

- Sigurna sam u Janjuševe emocije, a ona me ubedila da može da je ljubi ko stigne, nadam se da nije zla namera, ali ako ona dozvoli to, mora da ima mere u svemu - rekla je Miljana.

- Nju nema ko nije ljubio ovde - rekla je Aneli.

- Biću najkraća, iz tog razloga sigurna sam u Janjuševe emocije i da je voli i da joj se posvetio, a Anelino ponašanje, nisam sigurna, večeras me je uverila da može da je ljubi ko stigne. Ko me bi to odgovaralo? Nadam se da nije zla namera, ali ako ti dozvoliš, moraš da imaš granicu u svemu, ja razumem Janjuša, jer su diskutabilne emocije Aneli. Pričamo o klipu i štipanju. Ja dok sam u vezi, nijedan muškarac ne bi mogao da me pipne, štipne poljubi ovako ili onako, da se ne bi dovodilo u pitanje. Janjuš je maksimalno posvećen njoj - rekla je Miljana vrlo otvoreno.

Za to vreme, Janjuš se sve vreme pretvrtao očima, dok je slušao Miljanu kako priča.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.