Aneli NAPUŠTA Elitu? Đedović otkrio TAJNI PLAN produkcije, nije mogao da PREĆUTI - Kako li će Janjuš reagovati na ovo?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 10:27

Aneli NAPUŠTA "Elitu"? Đedović otkrio TAJNI PLAN produkcije, nije mogao da PREĆUTI - Kako li će Janjuš reagovati na ovo?

Marko Đedović razgovarao je sa Milenom Kačavendom i tom prilikom otkrio neke stvari o kojima drugi učesnici nisu obavešteni. Naime, on je rekao da Aneli napušta “Elitu" i da misli da će Janjušu to jako teško pasti.

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić već danima kuka drvetu mudrosti kako bi volela da se skloni iz Bele kuće i iz skrivene prostorije posmatra ponašanje Marka Janjuševića Janjuša.

Njoj je juče napokon potvrđeno da će taj zadatak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti omogućen i da će se realizovati danas. Aneli će biti izvedena, a riijaliti će pratiti iz apartmana, u kojem će biti postavljene kamere.

Aneli očigledno nije mogla da odoli da nikome ne kaže za to, pa se poverila Marku Đedoviću koji je Mileni Kačavendi otkrio da Aneli napušta “Elitu" i da misli da će Janjušu to jako teško pasti, što već sad primećuje jer su se po kući proširile glasine.

Publika nestrpljivo iščekuje da stigne obaveštenje da Aneli napušta rijaliti, kako bi videli kakva će biti reakcija bivšeg košarkaša.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.