Aneli HITNO NAPUŠTA ELITU: Saopštena odluka produkcije uživo u programu - pala u očaj: Loše sam

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 14:32

Aneli HITNO NAPUŠTA ELITU: Saopštena odluka produkcije uživo u programu - pala u očaj: "Loše sam"

Ahmićeva nije sigurna kakva su Janjuševa osećanja prema njoj, pa je rešila da ga stavi na "test".

Svi u Beloj kući bruje o turbulentnom odnosu između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Aneli je priznala da se njih dvoje već mesec dana kriju i ljube kada kamere nisu okrenute ka njima. Ubrzo nakon tog priznanja, došlo je do žestokog sukoba između njih dvoje i tom prilikom je Aneli iznela niz uvreda na račun Janjuševe bivše supruge.

Aneli je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovarala sa Drvetom mudrosti. Ona je nedavno osmislila zadatak, da nestane sa imanja na par dana kako bi videla Janjuševu reakciju, a Veliki šef je odlučio sad da joj ispuni tu želju. Produkcija je saopštila Aneli da će sutra napustiti Elitu i da će vreme provoditi u apartmanu, gde će imati prilike da isprati kako se Janjuš ponaša. 

- Drvo, jako se loše osećam. Ne znam šta se dešava, nisi me zvao ovih dana. Konfuzna sam - rekla je Aneli, a potom ju je Drvo podsetilo na njihov pređašnji dogovor, od pre nekoliko nedelja, u vezi zadatka.

- Sutra ćeš napustiti ''Elitu'', bićeš smeštena u apartmanu i imaćeš mogućnost da pratiš sva dešavanja. Nema razloga da se nerviraš - kazalo je Drvo.

- Možeš li da mi obezbediš frizera i nokte? Nešto od kozmetike? - upitala je Aneli.

- Aneli, ti znaš da sam ja uvek u Vrtu, ne mogu da ti donesem ništa. Frizera ćeš dobiti. Sutra ćeš izaći na neko vreme iz ''Elite'' u apartman - kazalo je Drvo.

- Ja sam, Drvo, jako loše - rekla je Aneli.

- Možda će se ovo sve promeniti neke stvari. Moraš biti strpljiva - reklo je Drvo.

- Mogu li obaviti video-poziv sa ćerkicom ovde? - upitala je Aneli.

- Video-poziv možeš dobiti u nekom momentu, pod budnim okom kamera. Sve u svoje vreme, Aneli - reklo je Drvo.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.