Andreana Čekić me ne zanima! LJUBAVNICA pevačicinog muža RAZVEZALA JEZIK - Estradni RAT na pomolu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 18:03

"Andreana Čekić me ne zanima!" LJUBAVNICA pevačicinog muža RAZVEZALA JEZIK - Estradni RAT na pomolu?

Sledi haos?!

Članica grupe "Dr Folk" Marija Nikodijević od skora je u vezi sa Ivanom Miladinovićem, koji je i dalje formalno u braku sa folk pevačicom Andreanom Čekić.

Zajedno sa Emirom Đulovićem i koleginicom iz grupe Mirjanom Miliosavljević, ova mlada pevačica je danas u Novom Sadu snimala kadrove za njihovu zajedničku pesmu koja nosi naziv "Džipsi dens". Tom prilikom je Marija za medije otkrila da li joj smeta što je u vezi sa čovekom koji je i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u braku sa Andrenom.

- Ne, to mi ne smeta. To mene ne dotiče. Ona me ne zanima. To je njihova stvar i mene to ne interesuje. Ne zanima me ta priča uopšte - rekla je Marija.

👽👽👽

A post shared by @ marijamaranikodijevic on May 20, 2020 at 11:43am PDT

Marija je poručila i da ne vidi ništa sporno u tome što je Emir snimio sa njom pesmu. Podsećamo, ovaj popularni pevač ima duet "Cipele" koji je snimio upravo sa Čekićevom.

– Čudni su putevi božji - prokomentarisala je mlada pevačica ovu situaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.