Anđelo udario na Matoru, ne zanimaju ga njene burne reakcije: Anita je sada moja devojka

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 03:41

Anđelo udario na Matoru, ne zanimaju ga njene burne reakcije: "Anita je sada moja devojka"

Rijaliti učesnik otvoreno progovorio o svemu.

Učesnik "Elite", Anđelo Ranković bio je naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića.

Nakon što su gledaoci imali priliku da vide retrospektivu haosa Anđela, Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, Ranković je prokomentarisao sve.

- Zbog čega toliko bodete oči drugim ukućanima i kako vam ide to branjenje vaše veze - pitao je Darko.

- Smatram da je do toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer bi voleli da je drugačije kod nas. Sami vide da je nama lepo i da uživamo, verujem da su se ustremili i da bi voleli da je kod nas loša situacija, da stvarno nema strasti i hemije, to bi stvarno voleli. Ne uspeva im ništa, pa ih to još više iritira. Smatram da ona stvarno ceni i poštuje moje mišljenje i misli kao ja. Kada je bilo nešto, ona mi je rekla: "Hajde prvi ti reci", mnogo volim kod nje što imamo ista mišljenja za neke ljude...Tako da, mislim da se zbog toga dopunjujemo. Ne bih mogao da budem sa osobom koja drugačije misli od mene, e tada bi sve bilo fejk i na silu - rekao je Anđelo.

- Da li smatraš da si svoju zrelost i muškost pokazao time što stojiš zaštitnički uz svoju devojku kada o njoj pričaju loše i podsećaju na neke postupke - pitao je Darko.

- Mogu da pričaju šta hoće, mogu sutra nešto novo da ispričaju, mogu za mesec dana da slažu ili kažu, samim tim što sam ušao u vezu... Dobila je osudu za to što je uradila, niko je nije zaobišao, smatram da zreli i jaki i samouvereni muškarci stoje ispred i brane svoje žene i devojke kakve god da su. Sada je moja, ja se trudim da bude sve bolja i bolja - rekao je Ranković.

- Kako komentarišeš Matorine reakcije u proteklih nekoliko dana - pitao je Darko.

- Ja sam rekao da ne mogu da komentarišem niti me zanima, ali sa strane kada slušam, imam pravo da iskažem svoje mišljenje. S druge strane, Anita je moja devojka, imam pravo da je branim i kada nije u pravu i kada bilo ko bude želeo da je uvredi. Što se tiče Matore, šta da joj radim, bilo je šta je bilo, Anita je sada moja devojka, braniću je i savetovati, ali neću da pričam da ona nekoga provocira - rekao je Anđelo.

- Da li smatraš da je u tvom sistemu vrednosti lošiji čovek Bojana ili Ivan - pitao je Darko.

- Jako su slični i zato gotive jedno drugo. Bojana je najveće zlo koje sam video ovde, a Ivan Marinković je ofucani lik koji misli da je bitan, presmešan je. Milion stvari ima da je kontradiktoran, svaki put ću da ga isečem i da dokažem - rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.