Anđelo se POVERIO Stanislavu u tajnosti, pa otkrio šta je njegova STRATEGIJA - Anita će pobesneti kad sazna za OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 17:30

Anđelo se POVERIO Stanislavu u tajnosti, pa otkrio šta je njegova STRATEGIJA - Anita će pobesneti kad sazna za OVO

Saopštio koju taktiku ima.
Učesnici popularnog rijalitija "Elita 7" Anđelo Ranković i Stanislav Krofak sunčali su se pored bazena u dvorištu Bele kuće, pa je maneken Krofaku izneo neke do sada javnosti nepoznate detalje.
Naime, ispričao mu je kako je najbolje uspevao da smuva devojke koje su mu se sviđale u letnjim mesecima. Ništa ne bi bilo čudno da nije pomenuo i Anitu Stanojlović, koja je pala samo na njegov šarm, kako tvrdi.
Moji trbušnjaci su leti bili mamac za devojke. Najbolje sam ih tako muvao, svaka je pala na to kad bih se pojavio na bazenu. Ti isto vodiš računa o izgledu, verujem da si imao slična iskustva - rekao je on, a Stanislav se nadovezao:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.