Anđelo i Anita VREĐAJU PROTIVNO PRAVILIMA: Sledi kazna, jer su prekršili i uradili ono što se ne sme?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 23:17

Anđelo i Anita VREĐAJU PROTIVNO PRAVILIMA: Sledi kazna, jer su prekršili i uradili ono što se ne sme?

Okršaj za pamćenje.

Učesnici Elite Anđelo Ranković i Bojana Pavlović ne prestaju da se peckaju za crnim stolom, a on joj je sada rekao da je isftrustrirana i da je to razlog što ne može ni jednu partnerku dugo da zadrži pored sebe.

- Bojana, ti si u veliko problemu,a da ni sama to ne vidiš. Frustracija je čudo, ti hočeš da manipulišeš ljudima, da ih ucenjuješ i radiš sve i svašta i onda kad to ne dobiješ, ti pretiš raskidima i pričaš kako ne želiš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se vezuješ! To je tvoj problem, a za to nema rešenja. Možeš da skačeš na mene do sutra ujutru, istina boli i to je tako - rekao je maneken, a Pavlovićka se nadovezala:

- Ma ti si mnogo bolji od mene! Varaš devojke, muvaš svaku na koju naiđeš i onda kao meni nešto pričaš! Ti si bre dečko drugarici skinuo ženu! O kakvom poštenju ti hočeš da pričamo?! Nije te sramota, sedi tu i ćuti! Gori si klinac od mene!

Ranije pre ovoga, oni su se posvađali tokom nominacija u Kući odabranih.

- Ajde idi dresiraj psa da ga naučiš šta treba da kaže večeras. Zašto si pet meseci izbegavala da priznaš emocije prema devojci a dr*ala si joj pi*u - rekao je Anđelo.

- Recite mi datum kad ste se smuvali, ti si ustao i rekao da si samo za kombinacije, tebe svi ovde savetuju, ti si Mićin šaptač, svetlucaš mi mnogo. Boli te Teodorin uspeh, ona kad je postala uspešna odma te je šutnula jer nisi mogao da je ispratiš - rekla je Bojana.

- Ja ne znam da li si ti muško ili žensko, izgledaš kao muškarac, moram da ti kažem ono jer ne znam šta si - ubacila se Anita.

Vređanje na osnovu s*ksualnog opredeljenje, na nacionalnoj osnovi ili bilo kom diskriminatorskom osnovu je zabranjeno, što bi značilo da postoji šansa da Anita i Anđelo budu sankcionisani od strane produkcije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.