Anđelka Prpić prosto blista! Uhvaćena je u šetnji sa markantim muškarcem!

Izvor: Svet plus, 04.Mar.2021, 11:28

Anđelka Prpić prosto blista! Uhvaćena je u šetnji sa markantim muškarcem!

Anđelka Prpić "uhvaćena" je u šetnji ulicom sa markantim muškarcem, a tom prilikom on je grlio lepu glumicu. Anđelka Prpić prosto blista!

Ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je Anđelku sa, za sada, javnosti nepoznatim, muškarcem. Njih dvoje zajedno su šetali, a on je u jednom trenutku zagrlio gumicu.

Kako nije bilo poljupca, bar snimljenog, nije poznato da li Anđelka uživa u društvu prijatelja ili je ipak taj muškarac njen emotivni partner.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />Podsetimo, Anđelka Prpić se nedavno razvela od Daria Prpića nakon deset godina braka. Dario je nakon razvoda uplovio u vezu sa atraktivnom brinetom, a Anđelka je govorila o njihovom odnosu.

- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo - rekla je jednom prilikom Anđelka.

Kako izgleda Anđelka u zagrljaju markantnog muškarca pogledajte u nastavku:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.