Anđelina Džoli opet trudna?

Izvor: Poznati.info, 25.Jan.2013, 03:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli opet trudna?

Američki magazin “Star” na naslovnoj strani je objavio da Anđelina i Bred Pit čekaju sedmo dete.

Anđelina je navodno već u trećem mesecu trudnoće, a isti list navodi da je Bred prijateljima rekao da će dobiti sina, a oni tajnu odali tabloidima.

Ako je ova vest tačna, onda će to slavnom paru biti četvrto biološko dete uz šestogodišnju Šajlo, četvorogodišnje blizance blizance Noksa i Vivijen, kao i troje usvojene dece Medoksa (11), devetogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Paksa i osmogodišnju Zaharu.

Ime novom članu porodice “Brenđelina” je, navodno, mala Šajlo već odabrala, ali ga Bredovi pričljivi prijatelji nisu otkrili, samo su rekli da je cela porodica presrećna.

(MONDO)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bred i Anđelina očekuju sedmo dete?

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Jan.2013

Anđelina Džoli i Bred Pit očekuju sedmo dete, prenose američki mediji. Par ima troje biološke i troje usvojene dece, od kojih su najmlađi četvorogodišnji blizanci Noks i Vivijen. Glasine o [..]

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.