Anđela saznala da je popila tužbu, i to od koga! Reakcija Crnogorke sve zapanjila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 11:46

Anđela saznala da je "popila" tužbu, i to od koga! Reakcija Crnogorke sve zapanjila!

Nema kraja.

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" Anđela Đuričić je priznala da bi trebalo malo da "skrati jezik" kada je u pitanju bivša žena njenog dečka, Ana Ćurčić.

- Da li negde lošim stvarima koje govoriš Ani, da li time želiš njemu da se dodvoriš? - glasilo je pitanje.

- Ma ne želim da se dodvorim, ja mnoge stvari govorim u afektu, ne bi trebalo to da radim. Ali kada me neko isprovocira ili pokuša da me povredi, ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moram da odgovorim. Zvezdan mi je isto to zamerio, slažem se sa njim. neću se više služiti tim - rekla je Anđela.

- Sinoć ti je Zvezdan sve vreme zvocao i negodovao tvoje komentare. Šta je sinoć bio problem? - glasilo je pitanje.

- Ja sam jedno veliko gunđalo, ja na svaki komentar sebi u bradu nešto pričam. Kada god nešto odgovara ja imam upadicu, ja sam takva. Njega to nervira što ja tako drobim pored njega, ali ja to uvek radim. imam dugačak jezik - kazala je ona.

- Kada bi tvoj otac prevario tvoju majku sa nekom tamo klinkom, kako bi se ti osećala da ta klinka tvojoj mami maše prstićem? - glasilo je pitanje.

- Ne bi mi bilo prijatno, instiktivno bih odreagovala normalo, to mi je majka. Ja znam neke stvari koje su se iznosile ali nemam prava da tako nešto pričam - govorila je Anđela.

- Kako komentarišeš tvrdnje da ti svojim ponašanjem blatiš njega i njegov dobar deo života koji je proveo sa njom? - upitao je Darko.

- Ja nisam ništa dobro čulqa sa njene strane što se tiče njega. Ne znam u šta treba da verujem, da li im je bio dobar život ili ne. Jedino njih dvoje mogu da oblate njihov život, ne ja, kao treća osoba. Ne treba da gazim neke moralne kodekse - kazala je Anđela.

- Ana ti je najavila novu tužbu, kako na to reaguješ? - upitao je.

- Ma boli me uvo za njenu tužbu. Ja kada bih sada pričala neke stvari kako jesu, bila bi drugačija priča. To me više ne zanima. Ne znam zašto sam ja njoj loša. Njene su tvrdnje da je on nju maltretirao, tukao pa navodio na se*s. To je sve on njemu pričala. Treba on njoj da najavi tužbu. Iskreno, nama je najmanja tema ona. Ona u svim ovim probelima razmišlja o Anđeli - rekla je Anđela.

- Šta je teže, kada ti neko kaže da si gutalica ili kada ti njoj kažeš da je majka koja zlostavlja decu? - upitao je Darko.

- Sve što je ona meni rekla su lične frustracije a ja sam njoj rekla nešto što su oni iznosili. Ne može da se poredi. Ona ima lične frustracije ka meni. Ona je priznala da je bila ljubomorna na mene. Ja je bolim, njoj bi bilo lakše da je on sa nekom drugom a ne sa Anđelom, kao baš takav tip devojke da joj smeta. Ne gotivi me kao tip devojke - rekla je Anđela.

- Izvinila si se roditeljima a mnogi su protumačili da je to bilo onako usputno izvinjenje, jer si napravila spisak i govorila im šta ti sve treba? - glasilo je pitanje.

- Ja sam napominjala više puta da mi je najbitnije da mi stigne čestitka. Mene ne zanima šta je ispalo u njihovim očima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.