Anđela i Zvezdan javno udarili na Anu Ćurčić: Našli se sa njenim najvećim neprijateljem! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 19:10

Anđela i Zvezdan javno udarili na Anu Ćurčić: Našli se sa njenim najvećim neprijateljem! (FOTO)

Opet udaraju kontru!

Diskvalifikovana rijaliti učesnica, Anđela Đuričić se za vreme finalne noći oglašavala na svom Instagramu i likovala jer su prozivali Anu Ćurčić.

Sa druge strane, njen dečko Zvezdan Slavnić je sve pozvao da glasaju za Ivana Marinkovića, a Anđela se danas pohvalila kako ona i Zvezdan provode vreme u društvu Lepog Miće, koji je inače često bio uz Đuričićevu i savetovao je tokom njenih nervnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slomova u rijalitiju.

Oni su se raspoloženi šetali Knez Mihajlovom ulicom u centru Beograda, a osmeh nisu skidali sa lica.

- Pa ko je to nama tu? - napisala je Anđela i tagovala Lepog Miću.

Podsetimo, Lepi Mića je najžustrije svađe u rijalitiju imao sa Anom Ćurčić, upravo zbog Anđele i Zvezdana, pa je vrlo verovatno da je Zvezdan ovom fotografijom želeo da udari kontru bivšoj supruzi, pokazavši joj da je rame uz rame sa njenim najvećim "neprijateljima".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.