Anđela Đuričić UPROPASTILA SVEČANU NAJAVU: Otkrila ko su TAKMIČARI NOVOG RIJALITIJA na Hajpu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 19:35

Anđela Đuričić UPROPASTILA SVEČANU NAJAVU: Otkrila ko su TAKMIČARI NOVOG RIJALITIJA na Hajpu?!

Rijaliti počinje prvog oktobra!

Direktor televizije "Hajp" Saša Mirković, uvideo je prednosti ovog formata i prigrilo kontroverznu rijaliti zvezdicu Anđelu Đuričić u svoje jato, te doneo je odluku da se rijaliti na ovoj televiziji ipak održi.

On je čak objavio da će među prvim učesnicima biti i on sam, ali i naš megapopularni pevač Aca Lukas. Da će Anđela biti još jedna od učesnica ovog rijalitija nije poznato, ali je danas od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nje procurila jedna jako bitna informacija.

Nakon što je sinoć održala još jednu svoju emisiju, putem svog Instagram profila stavila nam je do znanja da i danas radi, i to upravo na novom rijalitiju.

Ona je putem svog storija podelila delić atmosfere sa kastinga, a na njemu se mogu videti lica koja se nadaju da će biti deo ovog novog takmičenja.

- Biće veoma zanimljivo! Rijaliti počinje prvog oktobra, svi učesnici će moći da izađu kad budu hteli, neće imati obavezu da ostanu do kraja. Ovaj rijaliti je potpun nov i biće društveno odgovoran, ubeđen sam da ćemo funkcionisati bez nasilja. Već prve nedelje u rijaliti ulazimo Aca Lukas i ja! Sve dosadašnje prijave uzimamo u obzir, a kasting pravimo u drugoj polovini avgusta, kada se svi vrate sa odmora - rekao je ranije Mirković o rijalitiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.