Anastasija Ražnatović otkrila na šta će potrošiti novac koji dobije na poklon!

Izvor: Svet plus, 25.Maj.2016, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija Ražnatović otkrila na šta će potrošiti novac koji dobije na poklon!

Anastasija Ražnatović večeras će proslaviti svoj 18. rođendan, a već je donela odluku na šta će potrošiti novac koji bude dobila na poklon.

Ćerka balkanske zvezde Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, Anastasija Ražnatović, proslaviće večeras 18. rođendan u hotelu "Hajat" sa porodicom i brojnim prijateljima. Kako je kod nas običaj da se na poklon na ovakvim slavljima daruje novac, Cecina naslednica odlučila je da deo novca koji dobije donira >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u humanitarne svrhe. Upravo je pevačica i potvrdila ove navode za Informer:"Dobro, tačno je! Tu odluku je Anastasija sama donela i ja sam je svim srcem podržala. Još razmišlja da li da uplati novac na račun ili sama kupi šta im je neophodno i odnese u Zvečansku."

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.