Stavila tačku na tračeve: Evo šta će Cecina ćerka uraditi s parama od rođendana!

Izvor: Svet, 25.Maj.2016, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stavila tačku na tračeve: Evo šta će Cecina ćerka uraditi s parama od rođendana!

Velikom žurkom koja se večeras održava u hotelu “Hajat”, Anastasija Ražnatović će proslaviti 18. rođendan, a ćerka Cece Ražnatović je odlučila da deo novca koji dobije na poklon, domu za decu bez roditelja u Zvečanskoj.
U Srbiji je običaj da se za 18. rođendan masovno poklanja novac, tako da će i Anastasija dobiti mnogo koverata od maminih prijatelja i kolega. Ona je toga svesna jer je i Veljko za svoje punoletstvo dobio pristojnu svotu novca, pa je predložila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mami da deo daju u humanitarne svrhe.Veliku pažnju su na društvenim mrežama izazvale grupe u kojima su se ljudi šegačili sa Tašom i njenim rođendanom. Sama Ceca je izjavila da bi im bilo bolje da su svi donirali po jedan evro najugroženijima nego što su prozivali i vređali njenu ćerku. Zapravo, ona je već tada znala kakvu je odluku Anastasija donela, ali nije želela to javno da ističe. Oni žele da pomognu toj deci zbog njih, a ne zbog medija”, navodi izvor “Informera” blizak porodici Ražnatović.
Sa druge strane, i Ceca je, posle prvobitnog nećkanja, na kraju potvrdila da će njena mezimica, deo para pokloniti u humanitarne svrhe.
“Dobro, tačno je! Tu odluku je Anastasija sama donela i ja sam je svim srcem podržala. Još razmišlja da li da uplati novac na račun ili sama kupi šta im je neophodno i odnese u Zvečansku”, izjavila je Ceca Ražnatović.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stavila tačku na tračeve: Evo šta će Cecina ćerka uraditi s parama od rođendana!

Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2016

Velikom žurkom koja se večeras održava u hotelu “Hajat”, Anastasija Ražnatović će proslaviti 18. rođendan, a ćerka Cece Ražnatović je odlučila da deo novca koji dobije na poklon, domu za decu bez roditelja u Zvečanskoj...“U Srbiji je običaj da se za 18. rođendan masovno poklanja novac,...

Nastavak na Scandal.rs...

Anastasija Ražnatović otkrila na šta će potrošiti novac koji dobije na poklon!

Izvor: Svet plus, 25.Maj.2016

Anastasija Ražnatović večeras će proslaviti svoj 18. rođendan, a već je donela odluku na šta će potrošiti novac koji bude dobila na poklon...Ćerka balkanske zvezde Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, Anastasija Ražnatović, proslaviće večeras 18. rođendan u hotelu "Hajat"...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.