Anabela se mesecima kidala zbog Lune, a onda je utehu našla u citatu Meše Selimovića KOJI JE POSVETILA SLOBI?!

Izvor: Svet, 16.Avg.2018, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela se mesecima kidala zbog Lune, a onda je utehu našla u citatu Meše Selimovića KOJI JE POSVETILA SLOBI?!

Anabela Atijas strastveno je navijala za ćerkinu vezu sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem, pa je krah te ljubavi kao i težak period nakon izlaska iz Bele kuće pogodio i nju koliko i Lunu.
“Mnogi bi više voleli da te gledaju ovakvu”, počela je Anabela na svojim Instagram pričama Luninom fotografijom na kojoj ona tuguje.

“(Oni koji te) vole nesebično bi ipak voleli da te vide ovakvu”, istakla je ona kraj nasmejanog lica svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ćerke.

Međutim, za reči Meše Selimovića mnogi su pomislili da je, zapravo, Anabelina poruka Slobi, ali i Kiji, koji su se prema rečima blogerkinih fanova i te kako ogrešili o nju.
“Daj mi snage da oprostim, jer, ko oprosti, on je najveći. A znam, zaboraviti ne mogu”.

Brojni fanovi došli su do ovakvog zaključka posebno zbog potresne poruke koja je sledila, a to je:
“Neki će te ljudi povrediti, a onda će se ponašati kao da si ti povredio njih”.
Kako zadrugarska publika osuđuje Lunu zbog ulaska u vezu sa oženjenim muškarcem, koji se na kraju svega još i razveo, Anabela je očito odlučila da stane na put svim zlim jezicima i “postavi stvari na svoje”, i dalje podržavajući najstariju ćerku u svim njenim odlukama.

SvetSvet, Instagram
The post Anabela se mesecima kidala zbog Lune, a onda je utehu našla u citatu Meše Selimovića KOJI JE POSVETILA SLOBI?! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.