Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove reči uputila Kiji i Slobi? Anabela se oglasila EMOTIVNOM PORUKOM, pa otkrila šta misli nakon svega što je zadesilo njenu ćerku Lunu! (FOTO)

Ćerka popularne pevačice Anabele Atijas, Luna Đogani ušla je u najgledaniji rijaliti ,,Zadrugu” kao samostalna učesnica. Međutim, porodica Đogani počela je da proživljava pravi pakao kada je Luna pred milionskim auditorijumom uplovila u strasnu vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem. Njihova veza je cvetala pred kamerama, bez obzira na to što je i njegova, sada The post Ove reči uputila Kiji i Slobi? Anabela se oglasila EMOTIVNOM PORUKOM, pa otkrila šta misli nakon svega što je zadesilo njenu ćerku Lunu! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Anabela se mesecima kidala zbog Lune, a onda je utehu našla u citatu Meše Selimovića KOJI JE POSVETILA SLOBI?!

Izvor: Press, 16.Avg.2018, 10:05

Anabela Atijas strastveno je navijala za ćerkinu vezu sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem, pa je krah te ljubavi kao i težak period nakon izlaska iz Bele kuće pogodio i nju koliko i Lunu. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.