Anabela i Mladen ponovo zajedno?!

Izvor: Pricalica.net, 28.Jan.2011, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela i Mladen ponovo zajedno?!

Izgleda da je u Srbiji zavladao neki novi trend, ali u oblasti marketinga, P(ilja)R-a... tako da je trenutno "hit", oglasiti se na Fejsu tugaljivim porukama lične prirode, a onda se burno razići, pa posle besomučnog prepucavanja po medijima opet "sastaviti"... Anabela Bukva i Mladen Radulović su izgleda iskoristili sve blagodeti moderne komunikacije i sopstvene promocije za "Dž" ili se to nama samo čini? Kako sutrašnji Press navodi, do razotkrivanja popularnog para je došlo kada je autor i voditelj jedne emisije na televiziji Pink pozvao Anabelu zbog gostovanja u emisiji, a na njen mobilni telefon se javio Mladen. Pošto je, u prvom trenutku, voditelju bilo čudno kada je čuo da je Radulović odgovorio na poziv koji je upućen Anabeli, upitao je da li je sve uredu sa pevačicom, nakon čega mu je maneken rekao da će odmah dobiti Anabelu jer je tu pored njega. (Kakva slučajnost!)

Nastavak na Pricalica.net...






Povezane vesti

ANABELA: MA, NEMA NIŠTA OD POMIRENJA!

Izvor: iYupi.com, 28.Jan.2011

Iako se pronela priča o pomirenju Anabele i Mladena, nju smo sinoć sreli na otvaranju jednog bara u Skadarliji odlično raspoloženu. Objasnila nam je, da su to gluposti, a da se sa Mladenom ni ne čuje, ni ne viđa Posle objave raskida, prvo se nagađalo o tome da bi Anabela i Mladen mogli da se...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pricalica.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pricalica.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.