Ana dobila tajni znak da napolju nije sve u redu! Ovo je bila šifra: Imale smo dogovor! Upletena njena deca

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 22:58

Ana dobila tajni znak da napolju nije sve u redu! Ovo je bila šifra: "Imale smo dogovor!" Upletena njena deca

Evo zašto Ćurčićeva nije dobila čestitke od najbližih!

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, uključila se uživo na svom Instagram profilu i komunicirala je sa svojim pratiocima. Otkrila je da postoji razlog zašto nije poslala čestitku Ani za Uskrs.

- Deca su očekivala da bude mnogo direktnija i otvorenija. Oni su saznali sve detalje tek kad je ušla unutra. Deca bi pre svega htela da ona bude dobro, a da bi bila dobro mora da se konfrontira Zvezdanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi istina izašla na videlo. Ovo je još uvek sve mlako. Deca u periodu kada su se slale čestitke nisu bila tu, zato ih Ana nije ni dobila - objasnila je Milena.

- Oni su na strani majke, a ne Zvezdana. Zašto bi bila na njegovoj strani u bilo kom smislu? Nit' im je otac, nit' pomoz' Bog. Veruju njenim rečima, a i videli su sami šta se dešava i šta Ana sa njim proživljava. Svi vide da je ona zlostavljana žena, pa i oni. A što se stvari tiče, stvari su odavno poslate, kao i pokloni za 8. mart. Zašto ih produkcija još uvek nije unela, to ne znam, imaju svoje razloge, ali su i te kako poslate - otkriva Milena i dodaje:

- Ni ja joj nisam poslala čestitku, ali ne zato što sam ljuta, već iz drugog razloga. Bitno je da ona zna šta izostanak moje čestitke znači. Dogovor moj i njen znači da ukoliko ne pošaljem čestitku kada su veliki praznici i neki važni datumi, da napolju nešto nije u redu. To se odnosi na neke naše privatne stvari i Ana je shvatila zašto ja nisam poslala čestitku i shodno tome sedi danas i plače ceo dan - rekla je Milena.

Fanovi rijalitija su više puta optužio Anu da pozdravljanjem bivšeg momka Ace Bulića dovodi u rizik opstanak njegovog braka.

- Prvo, Aca Bulić je u vezi, a ne u braku i njegova veza savršeno funkcioniše. On je u ovoj priči samo prijateljski, a ne emotivno, kako to neki ljudi naslućuju. I to njegova devojka zna - kazala je Milena.

Milena kaže da jedva čeka da uđe u rijaliti.

- Živim za dan da nas pozovu, da uđem u Belu kuću, da im svima tamo "srušimo Sneška" i da se obratim Slavniću - zaključila je.

Šta je još rekla Milena saznajte u video prilogu u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.