Ana Radulović NIJE POŽELJNA na svadbi svoje koleginice, ostala uskraćena za pozivnicu: To nije pitanje za mene, već za nju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 13:45

Ana Radulović NIJE POŽELJNA na svadbi svoje koleginice, ostala uskraćena za pozivnicu: "To nije pitanje za mene, već za nju"

Svi su ostali u čudu zbog čega je donela takvu odluku.
Bivša zadrugarka i voditeljka Jelena Pešić i bivši učesnik "Parova" Mladen Vuletić izgovorili su sudbonosno "da" još u aprilu 2022 godine.
Tada su napravili gala veselje, a na svoje venčanje pozvali su veliki broj bivših rijaliti učesnika sa kojima su ostali u dobrim odnosima.
Međutim, Jelena je iz nepoznatih razloga odlučila da svoju tadašnju koleginicu Anu Radulović, sa kojom je počela karijeru voditeljke na "RED TV-u" i za koju se mislilo da su u odličnim i prijateljskim odnosima, ne pozove na svadbu.
Ne znam zašto nisam pozvana, nisam dobila pozivnicu. Mnogi su me pitali zbog čega, ali kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.