Ana Ćurčić kao furija ULETELA tokom snimanja emisije, pa RASPLAKALA GOSTA: Neviđena drama u studiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 14:54

Ana Ćurčić kao furija ULETELA tokom snimanja emisije, pa RASPLAKALA GOSTA: Neviđena drama u studiju

Nesvakidašnja situacija!

U toku emisije "ShowBLIZ" u produkciji "Hype" televizije, desila se do sada neviđena scena u toku snimanja.

Naime, u autorskoj emisiji Miljane i Nevene Arsić gostovao je Bane Đokić, i to po prvi put od skandala koji se desio sa porukama koje mu je Marko Janjušević Janjuš slao dok je bio u spoljnom svetu nakon samoubistva brata Mihajla krajem decembra.

Bane je govorio o pretnjama koje je dobijao, pokazao gorepomenute poruke, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i rekao da je podvukao crtu time što će pravdu tražiti pravnim putem - podneo je krivičnu prijavu.

Đokić se takođe dotakao i pojavom Aneli Ahmić, Janjuševe sadašnje partnerke i bosanske starlete.

- Aneli je grebala da uđe u rijaliti a sada grebe i njena sestra. Iskoristila je Staniju. Aneli je tako očajna, polupana, ostavila dete i ušla u rijaliti! Ma daj! Pusti me te priče! Ja mislim da žene prevarene u rijalitiju ne treba da ulaze. Hajde što te je on ponizio, još i ti da uđeš da se još ponižavaš – rekao je Bane pa se osvrnuo na Anu Ćurčić:

- Da smo se tada čuli, nikada joj ne bih dozvolio da uđe. Ona je tada gajila nadu da bi možda mogla da ga vrati – rekao je Bane u emisiji, a ubrzo je Ana uletela u studio sa poklonom za svog prijatelja, a Bane završio u suzama.

Kako je to izgledalo, pogledajte na snimku ispod:

Srbija Danas/Hypetv.com/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.