Ana Ćurčić dobila NOVU FUNKCIJU na Hajpu, pa se odmah oglasila - Najhrabriji čin... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 13:23

Ana Ćurčić dobila NOVU FUNKCIJU na Hajpu, pa se odmah oglasila - "Najhrabriji čin..." (FOTO)

Još uvek mnogima nije najjasnije.

Ana Ćurčić je nedavno postala još jedno lice Hajp produkcije, a ove vesti je sa radošću podelila sa javnošću. Gledaoci su mogli da je vide kako zajedno sa Dušicom Jakovljević učestvuje u vođenju rijalitija "Elmedin i njegove žene", a čini se da je Ćurčićeva sada dobila novo zaduženje.

Naime, Ana se u prostorijama televizije uslikala u kuvarskoj uniformi, a ako je suditi po onome što je napisala uz fotografije, Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nam najavljuje novi projekat.

- Kuva se svašta nešto - napisala je Ćurčićeva na svom storiju, a potom objavila slike i na "fidu" uz nešto drugačiji opis:

- Najhrabriji čin koji možete da uradite je da mislite na sebe. Glasno. Snažno i javno!” - citirala je ona slavnu Koko Šanel.

Još uvek nije poznato na čemu tačno Ana vredno radi ovih dana, ali nema sumnje da će emisija biti propraćena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.