Izvor: Svet, 06.Jun.2011, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Bebić o svom odnosu sa Filipom: Borimo se za naše prijateljstvo!

Nakon što je pre mesec dana raskinula sa kompozitorom i producentom Filipom Miletićem, Ana Bebić vešto je izbegavala da medijima daje izjave vezane za svog sada već bivšeg dečka. Mladu pevačicu sreli smo na jednoj muzičkoj promociji u Beogradu, i pitali je u kakvim je odnosima sada sa Filipom?. "O Filipu ne bih puno da pričam! Iako nismo više zajedno, nas dvoje ćemo uvek imati određen poslovni odnos," kaže Ana za portal svet.rs.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Bebić: Bivši ljubavnici mogu biti prijatelji

Izvor: CrveniTepih.com, 07.Jun.2011, 01:25

Znamo da je pre mesec dana Ana bebić raskinula sa kompozitorom i producentom Filipom Miletićem. Od tada ona vešto izbegava da medijima daje izjave vezane za svog sada već bivšeg dečka. Međutim, na nedavno održanoj promociji novinari portala Svet.rs su je susreli i odmah upitali o njenom bvšem...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Ana Bebić leči ljubavne rane

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2011

Pevačica Ana Bebić je raskinula vezu sa Filipom Miletićem, kompozitorom i producentom, iako se to desilo pre mesec dana ona je izbegavala da daje izjave u vezi sa tim.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.