Amidžić u emisiji pustio Macine kućne seksi snimke, a reakcija Sanje Marinković je POBEDILA! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Mar.2017, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amidžić u emisiji pustio Macine kućne seksi snimke, a reakcija Sanje Marinković je POBEDILA! (VIDEO)

Gostovanje Mace Diskrecije u njegovoj emisiji Ognjen Amidžić je iskoristio da pusti Macine kućne seksi snimke nakon kojih se proslavila, a reakcije ostalih gostiju, Sanje Marinković i Milana Stankovića su nasmejale gledaoce. 

Dok su prikazivani Macini perverzni video klipovi, Diskrecija je objašnjavala da se ničega ne stidi, a Stanković se u jednom trenutku ubacio pitanjem: "Je l' ovo nešto novo?". >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Sa druge strane, Sanja Marinković je sve vreme bila smrtno ozbiljna a potom je podrobno analizirala Macinu golotinju.

- Maca je dala zadatak srpskim domaćicama. Prosečni domaćin gleda Macu i očekuje da i njegova žena izgleda tako. Kada muškarac dođe kući on očekuje od njegove žene da se ponaša kao Maca. To je težak zadatak. Poremetila je bračne odnose u Srbiji, sada muškarci nisu zadovoljni svojim ženama - zaključila je Sanja Marinković.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Amidzic u emisiji pustio Macine kucne seksi snimke a reakcija Sanje Marinkovic je POBEDILA (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 15.Mar.2017

Macini perverzni snimci su izazvali mnogo komentara u studiju, a Sanja Marinković je bila najkonkretnija

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.