Aleksandra tražila od Davida da ne prilazi bratu, EVO šta joj je on rekao!

Izvor: Svet, 02.Jun.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra tražila od Davida da ne prilazi bratu, EVO šta joj je on rekao!

U vili Parova danima vlada ogromna tenzija jer su se posvađali braća David i Dejan. Glavni uzrok njihove svađe su njihove lepše polovine, Dalila i Aleksandra.
Sinoć, nakon što se završio roditeljski sastanak, David se jadao Aleksandri kako mu je teško što ne priča sa Dejanom i da će on ipak popustiti i pružiti ruku bratu. Aleksandri se to nije svidelo te mu je rekla da se ne ponižava. Njega su Aleksandrine reči još biše dotukle:
“On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << moj brat, ja njega volim i ne možeš mi reći da ga ignorošem. Mene to boli! Skloni se od mene odmah, beži, ne želim ni tebe sada da gledam”, besan je bio David.
Dejan je bio izuzetno oštar prema bratu, zbog čega je David nekoliko puta plakao.  Aleksandra i Dalila se i dalje najstrašnije vređaju i svaka od svog momka traži da ne govori sa bratom.
Svetprintscreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.