Izvor: Scandal.rs, 01.Jul.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović se skinula u kupaći: Svi su gledali u njen stomak, a evo kako pevačica izgleda samo 4 meseca nakon porođaja! (foto)

Pevačica Aleksandra Prijović porodila se u martu ove godine, a svoju liniju je već uspela da dovede do savršenstva. Naime, Aleksandra trenutno uživa u Monte Karlu, gde je rešila da se skine u kupaći.   View this post on Instagram   🌊 A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Jul 1, 2019 at 2:21am The post Aleksandra Prijović se skinula u kupaći: Svi su gledali u njen stomak, a evo kako pevačica izgleda samo 4 meseca nakon porođaja! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Vrelim izdanjem četiri meseca posle porođaja Prija ZABEZEKNULA javnost (FOTO)

Izvor: Svet, 02.Jul.2019, 10:34

Da domaća javnost već nije dobro upućena u to da se popularna folk pevačica Aleksandra Prijović porodila pre samo četiri meseca, kada je na svet donela sina prvenca Aleksandra, niko ne bi ni mogao da pretpostavi da je ikada bila trudna, uzme li se u obzir njena najnovija fotografija..  . . . . . . . . View...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.