Aleksandra Prijović PREKINULA koncert u Zagrebu - Zbog OVOGA je nastao muk u Areni: Samo sekund...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 23:57

Aleksandra Prijović PREKINULA koncert u Zagrebu - Zbog OVOGA je nastao muk u Areni: "Samo sekund..."

Pevačica Aleksandra Prijović prekinula je koncert, kako bi svom članu benda čestitala rođenje ćerke.

Aleksandra Prijović večeras održava prvi, od svojih zakazanih pet koncerata u areni u Zagrebu.

Ona je otvorila koncert pred prepunom arenom, pa ga i prekinula kako bi sa fanovima podelila prelepe vesti.

Naime, član njenog benda dobio je ćerku, a Prija mu je javno čestitala. Svi su slušali i nastao je muk.

- Momci, samo sekund, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kažem nešto. Večeras je posebno veče, želim da čestitam mom dugogodišnjem prijatelju i saradniku, mom basisti, koji je danas dobio ćerku. Ja znam da si ti odlično večeras, publika je odlično, a i ja sam odlično - pa zapevala svoj hit "Ja sam odlično".

Kao i svaki prethodni, Prija je i ovaj koncert započela pesmom "Za nas kasno je", a potom se zahvalila publici u Zagrebu.

Podsetimo, Aleksandra je održala uspešne koncerte u Beogradu, kao i u Bosni i Hercegovini, a sada je na red došla i Hrvatska.

Hala je bila puna, a u 21 čas na binu je izašla pevačica sa svojim bendom, a hrvatska publika je dočekala uz neverovatne ovacije i gromoglasni aplauz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.