Aleksandra Mladenović se pojavila u emisiji i mnoge ostavila u čudu!

Izvor: Svet plus, 24.Sep.2020, 09:15

Aleksandra Mladenović se pojavila u emisiji i mnoge ostavila u čudu!

Pevačica Aleksandra Mladenović se pojavila u emisiji i mnoge ostavila u čudu! Ona tvrdi da su se njeni obrazi zaokruglili zbog mamine kuhinje, a na društvenim mrežama se moglo pročitati pitanje: Ko je ove Azijatkinja na Pinku?"

Mlađana pevačica je pojavljivanjem u „Amidži šouu“ šokirala kako goste Ognjena Amidžića, tako i sve one koji su u utorak veče pratili emisiju, dok se na društvenim mrežama moglo pročitati pitanje: „Ko je Azijatkinja na ’Pinku’?“
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Od vrcavog devojčurka iz Žitorađe, Mladenovićeva je „zahvaljujući“ estetskim intervencijama postala žena koja od botoksa ne može da se nasmeje!

Iako se pravda da su njen nov izgled i popunjeni obraščići posledica mamine domaće kuhinje, ipak ne može da opovrgne plastičan izgled koji se postiže preteranim botoksiranjem, a ne sarmicama i pasuljem.

Ipak nije samo Aleksandra Mladenović preterala po mišljenju narod, pa se na Inastagramu mogu videti i druge poznate ličnosti: pre i posle. Evo samo neke od njih...

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.