Izvor: Svet, 27.Feb.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksa: Srećan sam i zadovoljan! X Faktor mi je doneo sjajnu reklamu i divna prijateljstva!

Aleksa Perović  pokazao je da ima sve predizpozicije da postane nova muzička zvezda. Naime, ovaj talentovani mladić nije skrivao nervozu dok je čekao rezultate, ali kada je publika odlučila da upravo on napušta takmičenje Aleksa je od sveg srca čestitao Maidu Hećimoviću sa kojim je bio u duelu: “Čestitam Maidu na pobedi, naravno da mi [...]

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

X Factor Adria: Aleksa Perović - Dobio sam sjajnu reklamu i upoznao divne prijatelje!

Izvor: Svet plus, 28.Feb.2014, 13:28

Aleksa Perović u utorak uveče napustio je takmiče najgledanijeg muzičkog šoua X Factor, kada je u dvoboju izgubio od svog kolege Maida Hećimovića. Iako je tokom iščekivanja rezultata bio jako nervozan, talentovani mladić je hrabro prihavtio poraz i od sveg srca čestitao kolegi na pobedi.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.