Albert Nađ: Bivša žena mi pravi pakao od života jer sam konačno srećan

Izvor: Svet, 15.Sep.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albert Nađ: Bivša žena mi pravi pakao od života jer sam konačno srećan

Bivši fudbaler Albert Nađ, nedavno se našao u centru skandala nakon što ga je bivša supruga Jelena optužila da ju je fizički i seksualno zlostavljao, kao i da je zanemario svoju decu Nemanju, Nikolu i Janju.
Nakon pretećih poruka, Albert Nađ rešio da progovori: Žena me varala s igračem Partizana! (foto)
Povodom ovog slučaja, Albert je gostovao u emisiji “150 minuta” sa sadašnjom suprugom Mirnom i otkrio šta je zapravo istina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Ovo zaista nisam očekivao i ne znam čime sam ovo zaslužio. Mi smo bili u braku 15 godina, a ja sam napustio naš dom nakon što sam shvatio neke stvari”, rekao je iskreno Nađ.
Nađ sa suprugom Mirnom Na optužbe da deci više ne plaća alimentaciju, bivši fudbaler demantuje svaku reč bivše supruge.
“Ja plaćam alimentaciju i tu stavljam tačku. Nažalost, ja sa decom nisam više u kontaktu. Ne želim da pljujem nekoga sa kim sam bio godinama u braku. Sin je želeo da se vidim sa njim, odmah sa se odvezao automobilom do kuće, ali nisam mogao da ga vidim. Šta reći, tužno i jadno. Ja sam jedan odgovoran otac i uvek sam bio tu za svoju decu, kada su imali problem”, kazao je fudbaler koji je u svojoj karijeri odigrao 45 utakmica za reprezentaciju Srbije i Crne Gore.
Nađ otkrio sav prljav veš: Plaćao sam deci putovanja na koja ih bivša žena nikada nije vodila!
Albertova supruga Mirna sa kojom ima ćerkicu Helenu, otkrila je da njena porodica proživljava pakao zbog Jelene.
“Mi doživljavamo psihičko zlostavljanje od te žene. Ono što je ona napisala meni u poruci i uputila pretnje mom detetu, ja ne znam kakav um tako nešto može da smisli. Ja samo ne znam zašto ta žena tek sada napada Alberta, a razveli su se 2011. godine. Ako ju je toliko mučio, kako ona kaže, zašto ga ranije nije prijavila policiji”, rekla je Mirna, koja je bila vidno uznemirena u emisiji.
Na kraju, Albert je naveo mogući razlog optužbi od njegove supruge.
“Pretpostavljam da je u pitanju to što sam sada srećan sa Mirnom i zato što je njen račun u banci ugašen”, završio je Albert.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Albert Nađ: Bivša žena mi pravi pakao od života jer sam konačno srećan

Izvor: Scandal.rs, 15.Sep.2016

Bivši fudbaler Albert Nađ, nedavno se našao u centru skandala nakon što ga je bivša supruga Jelena optužila da ju je fizički i seksualno zlostavljao, kao i da je zanemario svoju decu Nemanju, Nikolu i Janju...Nakon pretećih poruka, Albert Nađ rešio da progovori: Žena me varala s igračem Partizana!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.