Akter divljeg seksa sa Jelisavetom otkrio: Biće još akcije, nije ovo sve! (video)

Izvor: Scandal.rs, 15.Nov.2016, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akter divljeg seksa sa Jelisavetom otkrio: Biće još akcije, nije ovo sve! (video)

Scena eksplicitnog seksa u četvrtoj epizodi kriminalističke serije “Ubice mog oca” tema je o kojoj bruji cela Srbija i 24 časa nakon emitovanja, a glavne uloge u vrućim scenama imaju Jelisaveta Orašanin i Predrag Bjelac.

Jelisaveta i Predrag igraju Tijanu i Nikolu, koji se tajno nalaze u hotelskoj sobi i vode ljubav, a scena seksa je, prema mišljenju mnogih, jedna od bolje odglumljenih u domaćim serijama.

“Biće još scena seksa, videćete, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nije ovo sve! Doduše, biće to neuspeli seks, jer njih dvoje se i ne nalaze zbog seksa, to ste shvatili. Reč je obostranoj koristi, informacijama koje Tijana za njega proverava”, izjavio je za Blic Predrag Bjelac, koji zajedno sa Jelisavetom Orašanin učestvuje u seks sceni.

Podsećamo, Vuk Kostić, Jelisavetin momak ovako je prokomentarisao scene seksa:

“Da ste me pitali za neke druge scene, pa hajde. Ovako, nemam komentar”.

Ukoliko niste, pogledajte eksplicitnu scenu seksa:

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.