Aco Pejović iz svog iskustva savetovao Aleksandru i Filipa, jer OVO moraju da znaju PRE ULASKA U BRAK...

Izvor: Prva.rs, 29.Mar.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aco Pejović iz svog iskustva savetovao Aleksandru i Filipa, jer OVO moraju da znaju PRE ULASKA U BRAK...

"Već nekoliko godina mi se oslovljavamo sa kume, pa sam predosećao da će me Aleksandra to pitati, ali kada je to učinila, srce mi je bilo prepuno. Kumstvo nije mala stvar. Posebno mi je drago što ću kumovati ljubavi dvoje divnih ljudi za koje verujem da će imati blistavu zajedničku budućnost i brak za primer", rekao je Pejović i dodao da će poznatom paru pomoći pre nego što izgovore sudbonosno "da", i to savetima.
"Na osnovu svog iskustva, posavetovaću ih da brak zansuju prvenstveno na ljubavi, a zatim da ga razvijaju uz kompromis i toleranciju. Verujem da nam tek predstoje razgovori na temu braka i porodice", istakao je Aco za "Story".


Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.