Aca Lukas PROGOVORIO o privatnom životu pa otkrio da li ima devojku, a evo u kakvim odnosima je sa Sonjom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2021, 22:07

Aca Lukas PROGOVORIO o privatnom životu pa otkrio da li ima devojku, a evo u kakvim odnosima je sa Sonjom

Iskreno...

Pevač Aca Lukas je povodom izdavanaj svog novog albuma ''Uspavanka za ozbiljne bebe'', u svom velelepnom domu ugostio ekipu emisije ''Premijera''.

I tom prilikom otkrio intimne detalje iz svog ljubavnog života.

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Progovorio je o odnosu sa bivšim suprugama, budući da iza sebe ima čak tri braka.

- Nisma zaljubljen, nemam devojku. Da mi nedostaje ja bih imao ženu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nijedna žena u životu me nije koštala. U dobrim sam odnosima sa bivšim ženama, odličnim - priča pevač.

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

A evo da li finansijski pomaže Sonji Vuksanović, sa kojom ima ćerku Viktoriju.

- Da li joj pomažem, to je moja obaveza. Niko nikog ne može da odere. Ljudi misle da supruga treba sve da ostavi što si joj kupio kad se razvedete. Što sam stariji, više sam spremniji da volim. Lako se zaljubim. To je lepa stvar, može da traje sat vremena i 100 godina. Siguran sam da sam spremniji da osetim ljubav što sam stariji - zaključio je pevač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

O BIVŠIMA SVE NAJBOLJE! LUKAS ISKRENO O SONJI, PA PRIZNAO KOJA PEVAČICA GA JE OBORILA SA NOGU: Bila mu je BOG!

Izvor: 011vodič.com, 29.Mar.2021, 08:21

Aca Lukas, Foto: Youtube printscreen. .. .. Pevač Aca Lukas otkrio je intimne detalje iz svog ljubavnog života.. Pevač je progovorio o odnosu sa bivšim suprugama, budući da iza sebe ima čak tri braka.. “Nisam zaljubljen, nemam devojku. Da mi nedostaje ja bih imao ženu. Nijedna žena u životu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.