AUUU ŠTA JOJ SE DESILO? Kristina Kovač objavila selfi bez šminke a izgled će vas ... ZAPREPASTITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUUU ŠTA JOJ SE DESILO? Kristina Kovač objavila selfi bez šminke a izgled će vas ... ZAPREPASTITI

Jako se promenila.

Jedna od retkih javnih ličnosti koja se usudila da pokaže kako zaista izgleda bez šminke je Kristina Kovač.

Ponosna pripadnica reda prirodnih matorki. :) Hej, ziva sam, voljena i jos sposobna da sanjam, malo li je? pic.twitter.com/QVikzT1dvt

— Kristina Kovac (@kristinakovac) 23. јул 2017.

Dok njene koleginice uglavnom zaziru od prirodnog izgleda, te često pribegavaju programima za obradu fotografija kao i filterima, pop-pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << apsolutno nema nikakav problem sa tim da se vidi kako izgleda kada skine šminku.

SE*SI MAMA: Ima 45 a ne usteže se da se obnaži, Marijana zapalila internet serijom novih fotografija

- Priroda na 42-godišnjem licu, sve se vidi... Svaki smeh, svaki strah, svaki užas i tuga doživljeni i svaka dirljiva lepota srećnog trenutka, onog za pamćenje. Svi su tu uklesani u lice.

BOMBE POISPADALE IZ KUPAĆEG! Eksplozivna Lidija Vukićević RUŠI net, ovo je VAZDUŠNA OPASNOST! (FOTO)

Prirodna. Bez skrivanja. Bez maski - napisala je Kristina koja je dobila i brojne pozitivne komentare zbog toga što je jedna od retkih koja se usudi da uradi nešto drugačije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.