AUUU! PAO POLJUBAC PRED SVIMA - Tomović i Paula se više NE KRIJU: OVACIJE za stolom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2021, 22:30

AUUU! PAO POLJUBAC PRED SVIMA - Tomović i Paula se više NE KRIJU: OVACIJE za stolom (VIDEO)

Zadrugari zanemeli!

U današnjem izdanju emisije ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je za Anđela Rankovića.

- Mina je u pušionici rekla Ermini da je osetila da si se zaljubio u nju? - glasilo je pitanje.

- Ne, nisam, ne znam šta je rekla Ermina, ali Mina i ja smo pričali, ja sam započeo razgovor sa njom pre dva dana, gde sam je pitao da mi kaže kako se oseća, jer ne želim da dođe do toga, ona je rekla da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaljubljena, da joj prija moja pažnja - rekao je Anđelo.

- Ne da se zaljubljuje, to je bilo ujutru, nedelja, kada je bila igra istine, posle nekih stvari, to je jako bitno, mi smo od pre dva dana u izolaciji - pravdala se Mina.

- Mina ovo sve radi, jer se Vladimir udvarao drugim devojkama, Minu nijedan muškarac ne zanima, ona bi i sa Mensurom kada je bila, menjala Mensura da se Vladimir vrati. Ne mogu da slušam ove laži, mislim da je ljudima napolju pomućen mozak, Minu zanima samo Vladimir i isključivo on - rekla je Miljana.

- Što se tiče odnosa sa Minom, zbog tog razgovora ona je verovatno promenila mišljenje, mislim da više nećemo biti toliko prisni. Kada je Mina ušla u Zadrugu, mi smo bili najprisniji ovde i nisam želeo ništa sa njom, osetio sam trenutak da mogu da sanjom tako da se ponašam, nisam imao u glavi da obna može da se zaljubi, jer znam kakva su njena osećanja prema Vladimiru i prema Caru. Njoj je potrebno minimnum pažnje, što više pažnje dobija, ona se posvećuje toj osobi.

- Mina postojili osoba kojoj si rekla da se ti i ja ljubimo svake noći? Pauli? - upitao je Tomović.

- Pa, imaju klipovi napolju, to se vidi! To je bilo dok još nisi sa njom prisan - tvrdila je Mina.

- To je rekla pre nego što se desilo ono sa bakom - dodala je Paula.

- Mina, ti stvarno kažeš da smo se ti i ja ljubili? Stojiš tu i govoriš to? Au! - upitao je Vladimir.

- Ideš, i svima si ispričala, to je čudno! - rekao je Karić.

- Nije meni važno šta kaže Mina, Paula me je to sinoć pitala. Mina Vrbaški je takva laž! Ako postoji klip, kaznite me! Jedini dodir mojih i njenih usana jeste kada je odlazila od mog kreveta, a za sve ovo što sam rekao, smešno je da se kunem, jer je smešno da se kuneš protiv Mine Vrbaški, ali je smešno da se to sada poteže! Koliko puta smo se poljubili Mina? - tvrdio je Vladimir.

- Mina, kako je bilo, kad ste se ljubili?! - pitao je voditelj.

- Svaki put kada sam bila kod tebe na krevetu. Kada se pozdravljamo, uvek se mi poljubilo na pola usne, nikad nije bilo konkretno! - poručila je Mina.

Potom je Tomović demonstrirao na Pauli kako su izgledali poljupci sa Minom.

- Jednom, slučajno! - tvrdio je Vladimir.

Detaljnije u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.