AUTOMOBIL UNIŠTEN preko noći: Zadrugar izbezumljen zbog onoga što ga je zateklo, SUMNJA SE na njemu blisku osobu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 09:38

AUTOMOBIL UNIŠTEN preko noći: Zadrugar izbezumljen zbog onoga što ga je zateklo, SUMNJA SE na njemu blisku osobu

Nije mogao da dođe sebi od šoka kada ga je ugledao.

Bivši zadrugar Mladen Rajković nedavno je postao meta osvete svoje bivše devojke, koja mu je uništila automobil crvenim karminom i ostavila dramatičnu poruku na vetrobranskom staklu.

On je sve objavio na društvenim mrežama i pokazao štetu koja je pričinjena tom prilikom.

Naime, ono što se po snimku koji je objavio na Instagramu, Mladenovo vozilo je bilo parkirano ispred njegove kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je bivša devojka prišla i karminom napisala dramatičnu poruku na haubi. Ovaj neobičan događaj izazvao je veliku pažnju komšija i prolaznika.

- Ja sam p**ko... - stoji poruka na kolima tiktokera.

Ovaj incident izazvao je brojne reakcije javnosti, a Mladen Rajković se još uvek nije oglasio povodom ovog događaja. Međutim, njegovi prijatelji su izjavili da je Mladen šokiran i da razmatra kako da reši ovu neugodnu situaciju.

Ostaje pitanje da li je uništavanje imovine i ostavljanje dramatične poruke adekvatan način za izražavanje nezadovoljstva u bivšoj vezi ili je ovo preterana reakcija koja zahteva pravne mere.

Događaji poput ovog služe kao podsetnik da emotivni sukobi mogu izazvati neočekivane i neprimerene reakcije. Nadamo se da će Mladen Rajković uspeti da reši ovu situaciju na miran i civilizovan način.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.