AU, ovaj detalj na Asminovog eksplicitnog snimku niko nije primetio - PUKLA još veća BRUKA: Sve je jasno

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 17:43

AU, ovaj detalj na Asminovog eksplicitnog snimku niko nije primetio - PUKLA još veća BRUKA: Sve je jasno

Ovo menja sve što smo do sada znali.

Ogromna prašina podigla se ovih dana u medijima oko snimka Asmina Durdžića na kojem ga vidimo sa anonimnom crnkom. vrlo brzo se oglasio i Asmin koji je tek zaprepastio sve svojom tvrdnjom bez dokaza da je u pitanju njegova svastika Sita Ahmić, rođena sestra Aneli Ahmić. 

Rasprave fanova i grupa po društvenim mrežama su eskalirale i fanovi brižljivo pretražuju svaki delić snimka kako bi utvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li u video postoji bilo kakav dokaz. Sita je sve oštro demantovala,.

Sada su se pojavili dokazi koji govore u prilog tome da Anelina sestra ipak nije na Durdžićevom eskplicitnom klipu. Naime, kako je otkrila jedna stranica na društvenoj mreži Instagram, kadrovi Asminovog kratkog filma nisu nastali u Sarajevu, već u poznatom, prestižnom beogradskom hotelu.

To se može videti na osnovu lampe, boje kreveta i prepoznatljivih crvenih traka iza istog, te je na osnovu ovih detalja enterijera sobe jasno o kojem se prostoru radi.

Uporedbu sobe sa Asminovog snimka i slike iz beogradskog  hotela  možete da vidite klikom u OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/Preneo T. M

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.