AU, da li je moguće? Bojana napala Anđelu nakon što joj je baka imala INFARKT - Udarila joj na porodicu: Nemoj mene da kriviš

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 20:29

AU, da li je moguće? Bojana napala Anđelu nakon što joj je baka imala INFARKT - Udarila joj na porodicu: "Nemoj mene da kriviš"

Drama u "Eliti" se nastavlja...

Učesnice "Elite" Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović napravile su haos nakon što se saznalo da je njenoj baki loše u spoljnom svetu.

One su se posvađale jer je Bojana rekla devojci da neće da se oseća krivo zbog toga što je sa njom iskreno ušla u bilo kakav odnos.

Vidim da si tiha i da si se distancirala od mene. Neću da dozvolim da mene kriviš zbog svega što se dešava napolju. Znam da veruješ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da niko nije za našu vezu, ali to nas ne treba da zanima. Meni je samo važno da sam ja u ceo odnos ušla iskreno i neću da mi bilo ko pravi problem. Ja sam ti rekla Anđela šta imam, a ti polako vidi šta misliš da treba da radimo - rekla je Bojana, a Anđela je samo klimala glavom.

Podsetimo, Anđelina baka Zorica ima zdravstvene probleme napolju, a mnogi sumnjaju da joj se sanje pogoršalo jer je u vezi sa Bojanom.

Imala sam infarkt, ugrađen mi je stent... Imala sam već jedan i sada drugi, otkad je Anđela ušla u "Elitu". Treći ne bih preživela. Imala sam drugi infarkt zbog stresa, zbog svega što ona tamo radi, evo, i sad sam se uzbudila dok pričamo! Meni je mnogo žao mog deteta, ne mogu da se smirim - ispričala je baka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.