AU! TI NJEGA UBIJAŠ...! Gagi je SAV NOVAC davao za DROGU? Anabela PROGOVORILA o jezivim DETALJIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 15:45

AU! "TI NJEGA UBIJAŠ...!" Gagi je SAV NOVAC davao za DROGU? Anabela PROGOVORILA o jezivim DETALJIMA

"Svako ko mu je davao novac ga je ubijao...!"

Danas je Anabela Atijas, u toku dana pričala sa Matejom Matijevićem i Tarom Simov o narkoticima, o periodu, kada je njen bivši muž, Gagi Đogani, koristio nedozvoljene supstance.

- Imamo primer Gagija koji sve što je imao je davao na drogu. Meni je neko lepo rekao "Ti njega ubijaš". Svako ko mu je davao novac ga je ubijao time. Imam ja puno ljudi iz okruženja koji su poročni. Ali razlika između onih što su to počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da rade iz dosade i onih koji su to radili iz nemoći, vidi se u ponašanju i ophođenu prema drugim ljudima. Šta misliš da ja to nisam mogla da radim? - rekla je Anabela.

- Meni jedan jako dobar drugar, mislim više nije, distancirao sam se, krenuo je malo po malo, gas, ludnica i sve više i više. Onda je krenulo po danu u kafiću - rekao je Mateja.

- Meni je drug tako preminuo od onih tabletica - otkrila je Tara.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.