AU KAKVA TRANSFORMACIJA! Naša poznata pevačica danas je S*KSI BOMBA, da li je prepoznajte (FOTO)?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2020, 18:14

AU KAKVA TRANSFORMACIJA! Naša poznata pevačica danas je S*KSI BOMBA, da li je prepoznajte (FOTO)?

Ovo nismo očekivali...

Pevačica je sada deo grupe koja je veoma brzo postala popularna, a sada je jedna od najatraktivnijih na javnoj sceni.

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf) on Aug 20, 2020 at 8:35am PDT

U pitanju je Sanja Vučić iz grupe "Hurricane" koja svojim stasom i glasom osvaja sve. Ona je na Instagram objavila fotografiju iz detinjstva gde je izgledala drugačije.

- Je l' ovo 'glow up' ili šta je - napisala je Sanja na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama.

Inače, Sanja se muzički se obrazovala od malena na odsecima solo pevanja, a zanimljivo je da su joj i roditelji pevači. Kao mala od njih je učila stare narodne pesme i sevdalinke. Sanja je pevala u više bendova (džez, rege, etno), a sa horom je nastupala u mnogo zemalja. Muzički se usavršavala sa operskom divom Katarinom Jovanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevačica moćnog glasa i fatalnog stasa neprepoznatljiva na fotografiji iz detinjstva

Izvor: Story, 01.Sep.2020

Danas je u centru pažnje zbog atraktivnog izgleda i moćnog glasa. Javnosti je omiljena što bez zadrške govori i o privatnim stvarima, pa je tako govorila o svom dečku istakavši da je recept za njihovu uspešnu vezu raspodela obaveza. Sanja Vučić, članica popularnog trija “Hurricane” privlači...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.