AU, KAKAV ŠOK - Mensurova bivša promenila LIČNI OPIS: Nakon njegovog napuštanja Elite ne liči na sebe (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 09:20

AU, KAKAV ŠOK - Mensurova bivša promenila LIČNI OPIS: Nakon njegovog napuštanja "Elite" ne liči na sebe (FOTO)

Milica Veselinović napravila neočekivani potez.

Bivša zadrugarka Milica Veselinović svojim učešćem u petoj i šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" privukla je veliku pažnju, pogotovo jer je imala jako turbulente ljubavne odnose. Mnogi je i dalje povezuju sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem.

Njih dvoje su nakon godinu dana imali suočavanje u "Eliti" kad je Milica imala ulogu Drveta mudrosti, pa je na taj način obavila razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njim, a on je pobesneo kad je shvatio da se ona krije iza toga i nekoliko dana pravio haos i pretio da će napustiti rijaliti.

Mnoge je zanimalo kako će Milica reagovati nakon Mensurovog napuštanja "Elite", koje se dogodilo u subotu nakon emisije "Nominacije" kad mu je voditeljka Ivana Šopić saopštila da odmah spakuje svoje stvari i iseli se sa imanja u Šimanovcima.

Nakon par dana ćutnje Milica se oglasila i sve oduševila svojim potezom. Naime, ona je odlučila da na sebi napravi transformaciju, koju mnogi nisu mogli da očekuju. 

Naime, ona je promenila frizuru, pa više nije bila čista brineta već je na prednjim pramenovima svoje kose izvukla dva plava pramena koja su totalno promenila njen izgled. Poznato je da je Milica nedavno odlučila da poveća usta, dok je prethodnog leta operisala uši, a ostaje da vidimo da li će se nakon ovoih promena odlučiti na još neke transformacije ili će se ipak na ovome zaustaviti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/Prenela: A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.