ATROFIRAĆEŠ U TOM KREVETU! Caru smeta Aleksandra: Spavaš na mojoj strani, ne mogu da se okrenem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 07:26

"ATROFIRAĆEŠ U TOM KREVETU!" Caru smeta Aleksandra: "Spavaš na mojoj strani, ne mogu da se okrenem!"

"Dolaziš, spavaš na mojoj strani kreveta!"

Filip Car i Aleksandra Nikolić su u šestoj sezoni Zadurge, po svemu sudeći, uplovili u mirnu luku, te su već pet meseci u ljubavnom odnosu, a redovno provode vreme u rehabilitaciji odvojeni od ostalih takmičara Zadruge.

Međutim, u poslednje vreme, svi su primetili da je Aleksandra manje društvena, te da dosta vremena provodi u krevetu, što joj je Car i zamerio:

Na Instagram društvenoj mreži se pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak, u kome Car govori Aleksandri da ne može da spava od nje, jer se raširi po celom krevetu i onda on ne može ni da se okrene:

- Atrofiraćeš u tom krevetu - rekao joj je Car.

- Vruće mi je bilo abnormalno, užasno me boli vrat, nisam se mogao namestiti, još me ti guraš, guraš. Dolaziš, spavaš na mojoj strani kreveta - govorio je on.

- Nemam mesta, razumeš, skučim se sav - pričao je Filip.

Potom je pokazan deo videa gde Car poziva Bojana Simića da dođe da se druže u rehab, ali je Boki odbio jer je Filip zauzet i devojka mu je tamo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.