ASMIN JE POLUDEO, PRAVI MI PROBLEME! Oglasila se devojka koju je Durdžić navodno platio da uništi Aneli

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 14:25

"ASMIN JE POLUDEO, PRAVI MI PROBLEME!" Oglasila se devojka koju je Durdžić navodno platio da uništi Aneli

Ovo je njena strana priče.

Izvesna devojka pod nazivom na Instagramu "Nanna Dž", oglasila se i tom prilikom je prosledila informacije u kojima se navodi da je Asmin Durdžić platio izvesnu devojku iz Bosne, koja je na tiktok nalogu upisana kao "Qveen53_official", da uđe u "Elitu" kako bi totalno sludela njegovu suprugu, Aneli Ahmić.

Izvesna "Qveen53_official", tj. Edina Šerifović, želela je da demantuje ove navode, čak i kako je navela, sumnja da je ovo sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << montirano, te je i otkrila da sada ima problem sa Asminom, prenosi "Pink.rs".

- Reći ću Vam da je to laž. Nikada nisam nekoga vređala na osnovu nacije, moji ljudi koji me prate na tik toku nikada iz mojih usta nisu čuli bilo kakvo vređanje na osnovu toga, niti bih ja ikada koga vređala na osnovu vere. Ja volim svoju, poštujem tuđu, moji prijatelji su pretežno iz Beograda i te prepiske neka vam ta devojka pošalje s kim sam se ja navodno dopisivala to vam je montaža bilo šta da napišem pišem sa svog pravog profila. Niti me je ko platio da iznesem bilo šta o Aneli, ja nju znam dobro ko je ona i šta je radila, tako da sve što sam iznela o njoj ja imam i dokaze - navela je ona, te je dodala:

- Ja sada imam probleme sa dotičnim Asminom čovek je poludeo. Meni su svi redom slali jer znaju da to nikada nisam ja izjavila, to nisu moje reči niti moj rukopis kako ja pišem, mi se samo pratimo na instagramu - zaključuje Edina za Pink.rs

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.