APSTINIRA 20 DANA - Slađa će popustiti Zoli pred pritiskom? Ipak će biti intimna sa njim Mene je strah sebe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 20:39

APSTINIRA 20 DANA - Slađa će popustiti Zoli pred pritiskom? Ipak će biti intimna sa njim "Mene je strah sebe!"

Ipak mu je dozvolila da joj priđe

Danas tokom emisije "Pitanja gledalaca" pomenuta je tema intimnih odnosa Lazara Čolića Zole i Slađane Lazić, a tom prilikom je Zola otkrio i da nije bio intiman sa njom, kao i da ga je mnogo razočarala.

Nakon emisije, čini se da su se Slađa i Zola pomirili i da će popustiti pod njegovim pritiskom:

- Rekla sam ako se*s ne valja veza ne može da bude jer je meni to najbitnije - rekla je Slađa.

- Da, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako nisi srećna otići ćeš da se opališ sa nekim drugim jer ti se*s nije dobar. Kad je postavljeno pitanje ti si bila zatečena, obično bi vrištala od smeha da nije istina, iskreno ti pričam, ti si tek posle to uradila - rekao je Janjuš.

- Bila sam zatečena. Problem je što se ljudi sprdaju sa mnom. On je rekao da nemamo komunikaciju i okej nećemo je imati. Kunem ti se, nema razloga, on kaže da sam ga slagala, a ja nikad nisam slagala. Da sam imala se*s ja bih rekla, pa bio mi je dečko mesec i po dana. Nisam ja moralna gromada, jedina se ovde ponašam, pričam i oblačim kao napolju. Ana mi kaže da je ovo sprdnja - rekla je Slađa.

- A šta je sa tvoje strane kosmička emocija prema meni - rekao je Zola.

- Neko sviđanje, privlačnost. Je l' ti meni ne veruješ ništa? - pitala je Slađa.

- Naravno da ti ne verujem. Samo pričaš, a dela se slabo pokazuju - rekao je Zola.

- Treba da te prihvati takvu kakva jesi - rekao je Janjuš.

- Da bih te prihvatio moraš sto posto da se prepustiš. Ja 20 dana nisam bio sa nekim, a da nemam se*s, ovo mi je prvi put i mene je strah sebe. Sinoć ti je sve bitnije od moje reakcije- rekao je Zola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.