ANI ĆURČIĆ ĆU DA ORIBAM WC, TO JE NJENO OMILJENO MESTO U ZADRUZI Kačavenda zagrmela pred ulazak, najavila bombu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 22:03

"ANI ĆURČIĆ ĆU DA ORIBAM WC, TO JE NJENO OMILJENO MESTO U ZADRUZI" Kačavenda zagrmela pred ulazak, najavila bombu!

Spremila specijalan nastup!

Večeras počinje dugo najavljivana sedma sezona rijalitija "Zadruga", nazvana "Elita".

Ekipa portala Srbija Danas sa ostalim pripadnicima sedme sile je uveliko na poznatom imanju u Šimanovcima, kako bi ispratili sva dešavanja.

Među prvima je stigla i dugoočekivana "kuma" Ane Ćurčić, Milena Kačavenda.

Ona se pojavila u dugoj beloj haljini i providnim sandalama, a svima je za oko zapala njena tetovaža na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nozi, koja zbog dugog šlica ne može a da se ne primeti.

Ona je u jednom trenutku razgovarala sa sedmom silom i progovorila o svom učešću, pa je na pitanje da li je spremna za 7. sezonu rekla sledeće:

- I te kako! - rekla je ona, pa otkrila da li možemo da očekujemo neke nove informacije o odnosu sa Anom Ćurčić.

- Zasigurno! Biće gomile pitanja, to očekujem. Došlo je mojih 5 minuta, zahvaljujući Pink televiziji i ja ću ih iskoristiti najbolje što mogu - istakla je, pa dodala šta će ako u rijaliti uđe i Ana.

- Ništa, oribaću joj wc, to je njeno omiljeno mesto iz "Zadruge 6". Upravo planiram da napravim jedan nastup kada uđem unutar kuće, zaslužili su mnogi - kazala je Milena, a šta je još rekla, saznajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.