ANELI RASKRINKANA!  ZNAM JE OD RANIJE, NIJE NIMALO NAIVNA, nije bila cvećka u tom braku! Priča joj se ne slaže...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 10:50

ANELI RASKRINKANA! "ZNAM JE OD RANIJE, NIJE NIMALO NAIVNA, nije bila cvećka u tom braku!" Priča joj se ne slaže...

Sumnjiva joj je priča o Anelinom mužu!

Zadrugarka Jovana Tomić Matora je pred kamerama rijalitija "Elita", obelodanila da od ranije zna za učesnicu Aneli Ahmić.

- Ta situacija sa Sanjinom i Milenom, ja sam imala neku teoriju pre njegovog odlaska, ali meni je zanimljivo druženje Aneli i Jaška. Ja sa njom nekad popričam. Dešava se ta situacija za ostrvo. Ona kaže da oseti energiju i da se maze sa strane. Pre ostrva mi je rekla da sam bila u pravu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ne može da izbegne nekoga ovde i da su se pomirili ali ne mogu ništa više ovde zbog njenog deteta i roditelja i Janjuš isto zbog Krune - istakla je Jovana pred Drvetom mudrosti, pričajući o Aneli i takmičaru Marku Janjuševiću Janjušu.

- Pitala sam onda i Janjuša jer liči na sve njegove prethodne odnose, rekao je da će se sprdati i zezati i da neće povrediti nikoga. Rekla sam mu da mislim da se ozbiljno zagrejao i da bolje da ustane i da kaže. Volim ga kad se sprda i zaj*bava. Što se mene tiče na korak su do veze - zaključila je Jovana.

- Aneli je sinoć ispričala jednu zanimljivu priču i sve što sam rekla za stolom rekla sam i Marku i Mileni na stepenicama da je poznajem i da je nisam prepoznala i da je bila u kontaktu sa mojim bivšim drugarom. Meni se u njenoj priči ništa ne slaže, nije bila uverljiva ni sinoć, nije ona tako naivna niti je taj moj drugar naivan - istakla je Matora.

- Ono što je pričala za muža mnogo toga smrdi. Nije nimalo naivna i glupa i mislim da nije bila cvećka u tom odnosu. I to bogatstvo, porodična imovina, draža mi je njena iskrena simpatija sa Janjušem nego sve budalaštine koje priča - izjavila je Tomićeva.

Više o tome šta je Matora imala da kaže drvetu mudrosti pogledajte u sledećem videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.