ANĐELU ĐURIČIĆ DOČEKALO SPECIJALNO IZNENAĐENJE OD NJEGA - Ovome se nije mogla nadati ni u snu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 07:22

ANĐELU ĐURIČIĆ DOČEKALO SPECIJALNO IZNENAĐENJE OD NJEGA - Ovome se nije mogla nadati ni u snu (FOTO)

Oduševila se.

Diskvalifikovana učesnica Zadruge, Anđela Đuričić, nakon izbacivanja iz Bele kuće sa svojim tadašnjim partnerom Zvezdanom Slavnićem, i raskidom veze nakon izlaska, oprobala se u voditeljskim vodama na televiziji "Hype".

Ona se danas pojavila u pratnji obezbeđenja i kolege voditelja Stefana Usiljanina na otvaranju estetskog salona Dijane Janković, Didi Džej.

Anđela je podsetimo, podnela tužbe protiv televizije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pink, gde je bila učesnica dve sezone, a poslednje je i diskvalifikovana i protiv bivšeg emotivnog partnera Zvezdana Slavnića.

Ona je za medije otkrila da ne želi da komentariše podnete tužbe dok je proces u toku, ali da je srećna što je završila sa televizijom i sa Zvezdanom.

Takođe, nije htela ni da komentariše podršku Ane Ćurčić, Zvezdanove bivše vanbračne supruge, kao ni optužbe na njen račun od strane Frana Pujasa.

Anđela se oglasila i na svom Instagram profilu kako bi se pohvalila iznenađenjem, buketom cveća koje je dobila od kolege, voditelja "Hype" televizije, Stefana Usiljanina:

- Kada me iznenadi moj drug i kolega Stefan Usiljanin. Predivni buket - napisala je Đuričićeva u opisu fotografija gde pozira sa cvećem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.